Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan bruke speil for å kjøre trygt

En viktig del av sikker kjøring er å være klar over hva som skjer rundt bilen til enhver tid. Speilene hjelpe deg med å visualisere begge sidene og bak på bilen uten å vri og vende kroppen din. Å kunne holde kroppen posisjonert fremover mens du ser bak og ved siden av deg hjelper deg å holde hendene på rattet og være klar til å reagere når du trenger det. Instruksjoner
en

Juster side-visning og speil før du begynner å kjøre. Sørg for at dine synspunkter er så bredt som mulig, ifølge nettstedet Smart bilist. Du bør ikke se bilen i dine sidespeilene. En av de største feilene mange gjør er å justere sin side speil for langt inn mot bilen sin. Denne posisjonen ikke klarer å avsløre andre biler i sjåførens "blinde flekker" langs siden av bilen hans.
2

Fjern alle dine utvendige speil av støv, skitt, frost, snø og annet rusk før du kjører.

3

Bruk "Night"-innstillingen på bakspeilet. Dette vil redusere gjenskinn fra kjøretøy som reiser bak deg om natten.
4

Søk i alle tre speilene før sikkerhetskopiering. Fortsett bruke alle tre speilene hele tiden bilen beveger seg bakover.
5

Søk i bakspeilet og fra siden speil for andre biler før du skifter fil eller passerer. Du bør også se over begge skuldrene, ifølge Ohio Public Safety "Responsible Driver Handbook" (publicsafety.ohio.gov/links/HSY7508.pdf).
6

Sjekk trafikken gjennom dine sider, sidespeil og bakspeil når du taster inn en motorvei. Kontroller at du har nok plass til å flette inn i trafikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146461.html

Previous:
Next:

driving Safety