Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Highway Traffic Lover

I begynnelsen av det 20. århundre så passering av trafikkinformasjon lover. New York State konvertert lover som regulerer vogner til "biler og motorkjøretøyer og alle andre kjøretøy drevet av elektrisitet, damp, bensin eller annen energikilde," men det var ikke før 1924 at sjåførene var nødvendig for å få et førerkort å ta disse biler ute på veien. Som trafikken økte, ble lover vedtatt å regulere trafikken og holde sjåførene relativt trygg. Trafikk Signaler

første trafikklys ble plassert i London i 1868, ifølge Technology Transfer Program ved University of California, Berkeley. Ironisk nok ble semafor lys installert for å kontrollere hesten og gående trafikk. Tidlig trafikklys drives av menneskelig manipulasjon. Som auto trafikk utvidet, ble signalene og politiet offiserer opererer skiltene gitt høye stands eller boder på gata til å løfte lysene over trafikken slik at alle kunne tydelig se instruksjonene. Signaler begrense inngangen til krysset bare med grønt lys. Trafikken koden forbyr inngang inn i krysset på gult eller rødt lys. Trafikk-signaler med røde, grønne og gule lysene var standardisert over hele USA i 1935.
Farm Equipment

States med store mengder oppdrett regulere bruken av gården utstyr på motorveier. Selv store motorvei-systemer i California etter tegn som forbyr traktorer og annet landbruksutstyr kommer inn i hovedveier. De fleste små Midtvesten byene regulere landbruksutstyr til landlige veier, men noen tillater store skurtreskere til å ta de viktigste gatene i de små byene. The US Department of Agriculture i 2009 rapportert at de nasjonale komiteene ble etablert for å gi anbefalinger for ensartet regulering av landbruksmaskiner på offentlig vei og gjøre forbedringer i sikkerheten av utstyret for reise.
Speed Grenser

Til tross for at flertallet av veiene var landlig og at USA ikke konstruere en interstate highway til Eisenhower-administrasjonen i 1950, ble fartsgrensen lover først implementert i 1900. Indiana generalforsamling i 1905 sette begrensninger på 8 km /h for kommuner, 15 km /h for områdene utenfor forretningsområder og 20 mph for alle andre veier. Statlige lovgivende forsamlinger sette gjeldende fartsgrenser for riksveiene, og kommunene bestemmer grensene i byen og fylket. Føderal finansiering, for eksempel motorvei midler, fastsette hastigheten forskrifter knyttet til penger, men stater kan nekte å godta midler til å tildele høyere hastigheter.
Seat Belt Bruk

The National Trafikk og Motor Vehicle Safety Act, vedtatt av den føderale regjeringen i 1966 satt nasjonale standarder for motorkjøretøyer og anbefalte statlige programmer, inkludert konsesjonskrav, trafikk kontroll og håndheving forslag. Loven slutt mandat installasjon av bilbelte, polstret dashbord og vindusviskere, men statene styres mandat bruk av belter. California vedtok en obligatorisk setebelte lover for sjåfører i 1986 og innen 2008 ca 83 prosent av sjåførene brukte belter, ifølge National Highway Traffic Safety Administration.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146077.html

Previous:
Next:

driving Safety