Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Slik bruker du en Universal Tow Bar

En universell tilhengerfeste er en utmerket måte å transportere en bil bak en annen. Med en universell tilhengerfeste, kan nesten alle biler bli slept av alle kjøretøy utstyrt med en skikkelig trekkrok. Vedlegget av en universell tilhengerfeste er en enkel prosess som kan gjøres på så lite som 15 minutter av folk flest. Siden lite automotive kunnskap er nødvendig for å trygt bruke disse enhetene, de er ekstremt populære for sjåfører som sjelden slep kjøretøy. Du trenger
rene filler
Hengerfeste installert på trekkvognen
Vis flere instruksjoner
en

Position begge kjøretøyene på en enda jevn overflate med parkeringsbremsene på. Fest universell tilhengerfeste til hengerfestet på trekkvognen. Tilhengerfestet vil ha en skålformet støpsel i den ene enden som passer på &Quot; ball &Quot; av trekkvognen ' s trekkrok. Stram ball og socket-tilkobling ved å feste kontakten spaken til &Quot; lukket &Quot; posisjon.
2

Flytt bilen skal slepes til innenfor 4 meter fra enden av tilhengerfeste , deretter bruke nødbremsen for å holde den på plass. Fest tilhengerfestet stroppen kroker til de to foran frakt ankere av bilen som skal slepes. Shipping ankere er stålplater sveiset til rammen av bilen som har hull i dem å akseptere kjedene. De er vanligvis plassert på de ekstreme hjørner foran undersiden av kjøretøyet og er festet til rammen.
3

Tråd den andre enden av stroppene til remmen skralle mekanismer som ligger på tilhengerfeste. Slipp i nødbremsen på bilen skal slepes, deretter bruke skraller å gradvis flytte bilen fremover til det hviler mot støtfanger pads. Hold ratcheting stroppene og bilen vil sakte ruller frem på slep bar. Re-sette på parkeringsbremsen når dette er gjort
4

Bind ned alle de løse endene av slep stroppen der det er overflødig stropp som stikker frem mellom skraller. Disse vil lage et kraftig flagrende lyd når du reiser hvis de ikke er sikret, og kan skade panseret på bilen som blir slept.
5

Bruk sikkerhetsmessige kablene som følger å feste kjøretøyene sammen frame-to- ramme. Sikkerhetskravene kablene er utviklet for å koble mellom de bakre frakt ankere av trekkvognen til forsiden frakt ankere av tilhengerens. Dette er et sikkerhetstiltak som skal hindre et løpsk bil bør en av stroppene bryte.
6

Slipp nødbremsen på kjøretøyet som skal slepes og plasser overføring i nøytral. Låse opp rattstammen av kjøretøyet under slep ved å forlate nøkkelen i tenningen i riktig posisjon.
7

Dobbeltsjekk låseskivene og stropper for å være sikker på at de fortsatt er stramt. Hvis ikke, kan du bruke skraller å skru dem, så re-knytte de løse endene nedover.
8

Drive trekkvognen på den måten det er normalt brukt, men reduserer hastighet slik at du er aldri overskride fartsgrenser under noen omstendigheter. Begynn ved å akselerere sakte, og husk at når du trekker ut i trafikken, vil du ikke være i stand til å komme for å få til normal hastighet så raskt, så la mer plass når du trekker foran nærmer kjøretøyer.
9

Slå trekkvognen i et mye bredere bue enn det som er vanlig. Tilhengerens vil tendere til å &Quot; klippe kort ' noen kurver og hjørner du gjør så aldri slå mens nær en fortauskant eller trafikkskilt. Vær forsiktig med fotgjengere ved siden av veien når du slår slik at tilhengerens ikke treffer dem.
10

Stopp trekkvognen ved å bruke bremsene minst tre biler lengder før når du ville begynne bremsing under normale omstendigheter. Dette er fordi den ekstra vekten av tilhengerens vil redusere deres bremseevne betydelig. Alltid planlegge ved å huske dine stopper begrensninger, og aldri følge bilen foran deg for tett.
11

Park trekkbilen godt av de viktigste kjørebane, og sett på parkeringsbremsen. Fjern tauet kjøretøy fra den universelle tilhengerfeste i motsatt rekkefølge av vedlegg. Når tauet bilen er fjernet, rulle opp stroppene og fest dem med en strikk ledningen til den universelle tilhengerfeste. Slipp trekkrok låsehendelen, og trekk slep bar rett opp, ut av trekkrok. Oppbevar slep bar på et tørt sted for å hindre rust som kan oppstå på metalloverflater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146070.html

Previous:
Next:

driving Safety