Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan å hoppe starte en Lincoln LS

Noen Lincoln LS eiere er forvirret første gang de prøver å hoppe starte eller erstatte sine bilens batteri. Dette er fordi den LS batteriet ikke befinner seg i motorrommet, som det er i de fleste andre kjøretøyer. Batteriet er plassert i stammen, under lasten matten på passasjer siden. Annet enn annet batteri plassering, hoppe starter Lincoln LS er lik mange andre biler. Starthjelp kan ditt batteri gitt nok energi til å sveive motoren i de fleste tilfeller. Når motoren begynner å løpe, kan dynamoen arbeide for å lade batteriet. Du trenger
Startkabler
Booster kjøretøy
Vis flere instruksjoner
en

Åpne Lincoln LS i bagasjerommet. Ta tak i kanten av last rutefly og løft den ut av bagasjerommet. Dette utsetter reservehjul og batteriet.
2

Parker bilen du bruker til å få et løft i nærheten av baksiden av LS din. Kontroller batteriets plassering for booster kjøretøyet. Parkere den slik at batteriene er stilt opp, hvis mulig.
3

Slå av motoren i booster kjøretøyet. Sett på parkerings-bremsehendelen i begge kjøretøyene for sikkerhet.
4

Koble den ene enden av den røde genseren kabel (positiv) til den positive batteriet innlegget (+) i LS. Koble den andre enden av den røde genseren kabelen til den positive batteriet innlegget på donor bilens batteri.
5

Koble den ene enden av den svarte genseren kabelen til batteriets negative i donor bilen. Den andre enden av den svarte Byglingskabel til stangen som stikker ut fra sentrum av reservehjulet festet på LS. Dette gir et egnet underlag.
6

Crank donor bilens motor. Rev den opp litt, og deretter starte motoren i LS. La begge bilene kjøre i tre til fem minutter.
7

Fjern den svarte genseren kabelen fra reservehjul stang, og deretter fjerne den andre enden fra donor bilens negative batteriet innlegget.

8

Fjern den røde genseren kabelen fra LS batteri innlegget, og deretter fjerne den andre enden fra donor bilens batteri innlegget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/145985.html

Previous:
Next: No

driving Safety