Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

State of Michigan Car Safety Seat Law

The state of Michigan i 2008 passerte mye tøffere restriksjoner på bilbelte og bil sete sikkerhet for små barn. Nå må alle barn under 8 bruke et bilsete eller beltestol og sitte i baksetet, når det er mulig. Disse kravene lukket unntaket som tillater mødre å fjerne sine babyer fra bilseter å amme. Loven er rettet til å lage biler et trygt sted for barn og redusere barne-og spedbarn bilulykke dødsfall. Alder Restriksjoner

Inntil barnet fyller åtte år eller når en høyde på 4 meter ni inches, han eller hun må dempes av et bilsete eller beltestol, ifølge Michigan lov. Selv om dette er et teppe begrensning, det er flere underkategorier mandat hva slags bilsete eller beltestol er tillatt for barnets alder og vekt.
Typer bilseter

Michigan loven krever barnet ditt til å bebo en bakovervendt bilsete i minst det første året av livet, eller til han veier mer enn 20 kg. Enkelte varianter av bakovervendte seter, som kan brukes til barnet er 40 kg., Er også anbefalt, men ikke påkrevd. Barn mellom ett og fire år er nødvendig for å kjøre i forovervendte barneseter i baksetet av en bil der det er mulig. For bakovervendt, bør skulder seler være spent gjennom bilsete "på eller under" barnets skuldre;. I front-mot seter, bør de være "på eller over" barnets skuldre, ifølge Safe Kids Michigan

Booster Seter

Sikre barnet i en beltestol 4-8, eller til barnet når en høyde på 4 meter ni inches. Delstaten Michigan sterkt tyder på at barn i booster seter fortsette å ri i baksetet på bilen, selv om dette ikke er et krav i loven.
Setebeltet for Children

Spenn deg, uansett hvor du setter barnet ditt. Opp til 16 år, er setebelter nødvendig for barn rir hvor som helst i bilen. Ved hjelp av både runde og skulder elementer av bilens setebelter er nødvendig for barn i bilseter og booster seter. For noen skulder sele, kan dette kreve en kiste klipp plassert på barnets armhulen.
Forsetet Restriksjoner

Unngå å sette bakovervendt i forsetet av en bil med passasjer-sidekollisjonsputer, da dette kan alvorlig skade eller drepe et spedbarn i en krasj. Barn under 4 er kun tillatt å kjøre i forsetet hvis kollisjonsputen på passasjersiden er slått av og alle baksetene er fylt med barn under fire. Alvoret i disse restriksjonene understreker sikkerheten på spill.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146061.html

Previous:
Next:

driving Safety