Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Seat Belt Laws i delstaten VA

Sikkerhetsbelte lover variere fra stat til stat. Det er viktig å kjenne de lover der du bor og i stater hvor du reiser. Setebelte lover i Virginia er forskjellige fra de i de omkringliggende statene Tennessee, Kentucky og andre. Det er lurt å vite lovene i Virginia for å unngå en bot hvis stoppet av en politimann. Sekundær Seat Belt Laws

Virginia har sekundære setebelte lover i henhold til Governors Highway Safety Association. Dette betyr at en politimann kan ikke gi deg en bot for ikke på seg bilbelte mindre han trekker deg over for en annen overtredelse, slik som fart eller en ødelagt baklys. Loven gjelder for fører og enhver voksen passasjer i forsetet på bilen.
Barnesete Krav

Et barn ridning i en bil i Virginia må være i et barnesete som fester seg til standarder satt av Department of Transportation. Barnet må sitte i et slikt sete til sin åttende bursdag.
Bakovervendt Barnesete

Bakovervendt barneseter må være i ryggen sete av kjøretøyet, med mindre det ikke er noen baksetet. I dette tilfellet kan bakovervendt barnesete være i forsetet bare med kollisjonsputen på passasjersiden systemet slått av.
Primary Enforcement

Virginia Department of Health Nettstedet heter et barn kan ikke sitte i baksetet på en bil uten sikkerhetsbelte. Dette gjelder for alle som transporterer et barn. Dette er en primær bilbelte regulering i Virginia, som betyr at sjåføren vil møte en bot selv om det er ingen annen grunn for politiet å stoppe bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146442.html

Previous:
Next:

driving Safety