Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Eddie Bauer Car Seat Instruksjoner

Eddie Bauer bilseter er dyrt, og er like mye om status som de er om sikkerhet. Det er vanskelig å motstå sin sjarm som du går rundt i varehuset søker etter en skikkelig bilsete. Heldigvis, de er relativt enkle å installere i bilen, særlig hvis den har en base sammen med en operatør. Instruksjoner
en

Finn basen. De fineste ting om et bilsete for en baby er den enkle å plassere den inn og ut av bilen. Setet har en plast base som er spaltegulv i baksetet. Sikkerhetsbeltet går mellom lamellene og sikrer basen til bilen.
2

Place bilsetet i basen. Med basen er sikker, bør bilsetet passe inn i bunnen i en bakovervendt stilling. Setet skal klikke når sikret. Alle babyer bør være i bakovervendt bilseter for deres sikkerhet.
3

stropp i den store gutten sete. Når barnet har vokst ut av bakovervendt sete, er han klar til å møte foran. Barnet er fastholdt i en sele, og at setet er festet fra bunnen. Du kan træ bilbeltet gjennom et hull under stoffet på setet og koble den på den andre siden.
4

Stram bilbeltet. En bil sete er til ingen nytte hvis det ikke settes inn riktig. Det er viktig at beltet strammes så mye som mulig for å eliminere enhver bevegelse av setet. En politimann vil gi deg en billett hvis setet ikke er riktig installert.
5

Spenn opp booster. Det siste trinnet er beltestol, der barnet er spent bruke selve bilbeltet. Den booster bare sitter i bilen og hever ham til et riktig nivå. Du bør kjøre beltet over brystet og spenne ham fast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146118.html

Previous:
Next:

driving Safety