Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Grunner for Setebelter

Nå å sette på bilbeltet er en handling som bokstavelig talt kan redde folks liv. En bilbeltet er viktig for generelle sikkerhetsmessige årsaker, men ved hjelp av en er også lov i de fleste hver stat. Per februar 2009 var New Hampshire den eneste staten i USA som ikke hadde vedtatt en obligatorisk bilbeltet lov for voksne passasjerer. I hver annen stat, under visse omstendigheter, kan voksne passasjerer ikke iført setebelter bli utstedt et sitat. Dette har forårsaket flere folk å spenne opp, som er å redde liv over hele landet. Redder liv

Bruk av bilbelte kan beskytte en person fra å bli alvorlig skadet eller drept av slamming i andre gjenstander inne i et kjøretøy, inkludert rattet, vinduer og ryggen av setene. En persons beslutning ikke bruke bilbeltet kan ikke bare føre til sin egen død, men også i døden av de andre passasjerene som han smeller inn i dem. En bilbeltet også hindrer en person fra å bli hardt ut. Studier har vist at dødeligheten i stor grad øker når en person er kastet ut av et kjøretøy. Utstøting kan også resultere i å bli festet under vraket og forårsake alvorlig skade eller død.
Hindrer alvorlig skade

sikkerhetsbelte er konstruert for å spre virkningene av en innvirkning over en større del av kroppen for å forhindre at mer alvorlige skader. Sammen en skulder og hoftebeltet holde en person i en hard kollisjon, noe som fører til at kroppen til å støte frem. Hovedtyngden av kraft er følt i brystet og bekkenet, Beskytter to relativt sterke deler av kroppen. |
Barn

Foreldre til små barn bør sørge for at alle bilseter er låst i riktig og at små barn bruker en booster sete før minst 8 år. Booster seter er viktige fordi de heve små barn opp slik at skulderen belte ikke ender opp rundt et barns nakken i en ulykke. Det må plasseres sikkert over et barns bryst. Voksne bør også huske på at barn lærer av å se dem. Hvis det første en forelder gjør når du får inn en bil er satt på bilbeltet hans, sjansene er hans barn vil gjøre det samme hele livet.
Utfyller Bruk av kollisjonsputer

sjansen for alvorlig skade er redusert betraktelig hvis en passasjer bruker sin bilbeltet i forbindelse med å ha ekstra sikkerhetsfunksjon av kollisjonsputer. Det er viktig å merke seg at en airbag alene er ikke nok til å beskytte et individ ved en kollisjon. Kollisjonsputer hjelpe myke slaget av en innvirkning, men ikke uten en person behersket i stolen for å hindre utstøting eller brå bevegelser inne i kjøretøyet.
Fordeler Økonomi

hjelp av en bilbeltet bidrar positivt til økonomien. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, hvis alle sjåfører og passasjerer gjorde smart beslutning om å bruke bilbeltet, kunne anslagsvis $ 50 milliard lagres per år. Mindre alvorlige skader vil resultere i mindre penger blir brukt på medisinsk behandling. Arbeidsgivere og arbeidstakere også vil spare penger ved mindre tid tapt på jobben. Når flere personer er alvorlig skadd i kjøretøy ulykker, medisinske kostnader, helseforsikring kostnader og skatter stige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146204.html

Previous:
Next:

driving Safety