Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Mercury Mystique bremsen

The Mercury Mystique er en bil som Ford produserte fra 1995 til 2000. Det er en av Fords biler som ikke tilfeldigvis har en direkte erstatning etter at selskapet sluttet å lage det i USA Det er også en Ford kjøretøy som ble oppført i bil og sjåfør er 1995 auto anmeldelse som en av de 1995 10 Best Cars. Historie

Ford Motor Company introduserte den første Mercury Mystique i Nord-Amerika. Den Mystique var utstyrt med doble kollisjonsputer, samt fremre skulder belter som var justerbar høyde. I tillegg til Mystique fem-mph støtfangere som var en standard sikkerhetsforanstaltning, hadde forbrukerne muligheten til ABS-bremser som fungerer på alle forskjellige hastigheter. Til tross for disse spesielle sikkerhetstiltak, ble problemer senere oppdaget at til slutt ville føre til en tilbakekalling av visse Mercury Mystique kjøretøyer.
Fakta

9 mars 2006 produsentens rapportere gitt til National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) gjaldt tilbakekalling av Mercury Mystique bremsedeler. Bremsedeler, produsert Inc. ettermarkedet brems produkter som Ford brukte i noen av sine Mercury Mystique biler. Tilbakekallingen som startet 13. mars 2006 påvirker bare de produkter som er produsert mellom 27 juli 2005 og 17 January, 2006. Disse Ford-biler fikk erstatning bremsesylindrer som var potensielt farlig. I denne tilbakekallingen, ble det fastslått at bremsen produsenten var ansvarlig, ikke den bilprodusenten.
Warning

NHTSA rapporten fremgår at master sylinder inneholdt en innvendig tetning som kan miste sin fleksibilitet hvis delen er utsatt for meget lave temperaturer. Dette kan føre til en bremsevæske lekkasje, og i sin tur minske trykket i bremse-linje. Med bremselengden økt med tap av trykk i bremsen linjen, kan et kjøretøy krasjet til slutt føre.
Solution

å avhjelpe situasjonen, Affinia bremsedeler, Inc. enige om å erstatte bremsesylinderen inneholder den defekte interne segl. De originale Ford produserte deler som fulgte med bilen er ikke berørt av denne tilbakekallingen. Affina kundeservice nummeret er tilgjengelig for eiere som kvalifiserer til å motta gratis reservedeler. Den Affina Gruppe telefonnummer er (800) 323-0354. Forbrukere som opplever problemer knyttet til tilbakekallingen, eller tilbakekalling rette, kan kontakte Safercar.gov for ytterligere informasjon og hjelp.
Identifikasjon

Affina Brake Parts, Inc. er et produkt av Affina Group, Inc. De er en ledende distributør av ettermarkedet bildeler. De opererer i Asia, Europa, India, Nord-Amerika og Sør-Amerika. Kostnaden for å erstatte potensielt 7440 enheter berørt av tilbakekallingen banket inn Affina årlige omsetning på 2 milliarder dollar. De Affina bremse deler som brukes i Mercury Mystique husker gjelder spesifikke brems produkter. De er de delene som ble solgt under merkenavnene Raybestos, Napa, Aimco, AC Delco, Bendix, Carquest og Wagner. Den tildelte Campaign ID-nummer for 2006 tilbakekallingen er 06E022000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146405.html

Previous:
Next:

driving Safety