Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hva gjør du når en bil Breaks Down Far Away From Home

Bilen bryte ned langt unna der du bor er et reelt problem, og kan også bli en farlig situasjon hvis du ikke vet hva de skal gjøre. Det finnes en rekke forskjellige ting du kan gjøre hvis du finner deg selv i denne situasjon, avhengig av detaljene i situasjonen. Ved hjelp av en mobiltelefon
p Hvis du har tilgang til en mobiltelefon når bilen bryter ned, dette vil gjøre alt mye enklere. Bare trekke bilen til siden av veien og slå på fare lys til å advare andre bilister som du har behov for hjelp eller for å varsle eventuelle bestått politi biler eller utrykningskjøretøyer at bilen har brutt ned. Bruk mobiltelefonen til å ringe en tjeneste som kan taue bilen, som American Automobile Association (AAA). Hvis du ikke er medlem av AAA, ringe nærmeste bergingsbil stasjon eller ringe en venn til å gjøre det for deg og komme plukker deg opp. Hvis ingen av disse tingene fungerer, ring politiet eller lokale nødetatene og fortelle dem hvor du befinner deg og situasjonen.
Walking for hjelpen
p Hvis du ikke har en celle telefon eller mobiltelefonen din ikke fungerer, la bilen er låst med farer på og gå til nærmeste bensinstasjon, forutsatt at man er i nærheten. Hvis man ikke er i nærheten, eller du ikke vet hvor nærmeste bensinstasjon eller garasje kan være plassert i forhold til der du brøt ned, og deretter prøve å gå til en telefonkiosk, som er installert noen få miles langs store amerikanske motorveier. Samtalen boksen vil få kontakt med den lokale highway patrol og de vil sende en patrulje bil eller en bergingsbil for å komme hjelpe deg.
Flagging Down Hjelp

Hvis det ikke er noen måte å kommunisere med noen, og du er strandet i midten av ingensteds, så det eneste andre løsningen er å flagge ned en passerende bilist om hjelp. Dette er ikke anbefales, da det er farlig å vinke ned en bil i bevegelse, og heller ikke trygt å fortelle fremmede du er strandet og har behov for bistand på siden av veien.

De fleste mennesker på veien vil gjerne hjelpe deg, men ved å låne deg sin mobiltelefon for en samtale, ringer fra nærmeste bensinstasjon eller resten stoppe opp fremover for deg eller gir deg en tur, hvis du føler deg komfortabel med å gjøre det. Dette er åpenbart en siste utvei når du er i denne situasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146404.html

Previous:
Next:

driving Safety