Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Sikreste Sports Cars

Sportsbiler og sikkerhet virke som motpoler på overflaten, men når det kommer ned til fysikk og faktiske kollisjonstester, sportsbiler faktisk utfører ganske bra på sikkerhet foran. Fordi disse er små til mellomstore biler med lavere tyngdepunkt og lengre deformasjonssoner, de er mindre tilbøyelige til å bryte fra hverandre, rulle og kollapser i en hard kollisjon. Mens sportsbiler sjelden gjøre listen over sikreste bilene på veien, så visse ting går tapt med den sporty alternativer, de vanligvis beskytte sine sjåfører og passasjerer. OL verdensrekord sprinteren Usain Bolt krasjet er BMW M3 i Jamaica i august 2009, og etter det så ut som en stygg ulykke, gikk bort fra det uskadd - noe som betyr at han var enten heldig eller sportsbiler er faktisk ganske trygg. Volvo C70 cabriolet

Volvo har alltid vært en notorisk trygg auto selskapet og forblir slik den dag i dag, med tunge stål rammer og lange deformasjonssoner. Selv C70 kabriolet har veltebøyler, som dukker opp når en rollover er nært forestående. Disse rollover søyler, sammen med frontruten, er påstått av produsentene til å holde mye mer vekt enn bilen selv. Likevel kan ikke ha en solid ståltak overhead føre til en høyere sannsynlighet for skade.
Audi TT

Audi TT har fått noen av de høyeste crash test rangeringer både fra National Highway Transportation Safety Agency og Insurance Institute for Highway Safety, som det er en tung bil med et lavt tyngdepunkt, og har en elektronisk stabilitetskontroll system (ESC) og front-og sidekollisjonsputer. Det er også en av de større sportsbiler på markedet, noe som gjør det fare bedre i dårlige kollisjoner enn mindre biler.
Acura RSX

annen liten og rask sportsbil som fikk høyeste karakterer fra NHTSA er Acura RSX. Med en fem-stjerners rating for frontkollisjon tester, tyder dette på at sjåføren og passasjeren vil unnslippe de fleste ulykker i denne bilen uten alvorlige skader -. Betyr ingen sykehusinnleggelse eller sjanse for død
Mazda Miata

Upping sine sikkerhetsstandarder fra tidligere modeller, er den nyere Mazda Miata modell en av de sikreste sportsbiler på markedet. Miata mottatt mellom fire og fem stjerner for frontkollisjon krasjer, er det tryggeste for passasjerer i ulykker. Miatas er små, men har alle bjeller og fløyter av de andre topp-karakter sportsbiler, med en rollover vurdering av fem stjerner. Siden effekten dør bjelker bidra til å gjøre det tryggere i sidekollisjoner, men som andre sportsbiler, er dette fortsatt der denne bilen er de mest sårbare.
Porsche Boxster
< p> Den Porsche Boxster, som Audi TT, er lavt til bakken, tysk-konstruert og tung, slik at hvis en ulykke skulle inntreffe, er bare på utsiden skadet, i motsetning til beboerne inne. Boxster har vært kjent for gode kjøreegenskaper siden den først ble utgitt, og nå har en stabilitet kontroll system overvåking bilen - som automatisk reduserer motorkraften eller gjelder velger bremsing når den anser det for å være nødvendig. Det finnes også foran og sidekollisjonsputer og beltestrammere som strammer setebeltet rundt beboer ved en kollisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146218.html

Previous:
Next:

driving Safety