Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan finne DMV Records

The Department of Motor Vehicles (DMV) holder oversikt over den drivende historie til hver person og bil på amerikanske veier, samt alle ulykker. Disse postene er ikke offentlig kjent, og det er visse skritt du må gå gjennom for å kreve noen av dine DMV poster, herunder betale et søk avgift. Instruksjoner
en

Besøk din lokale DMV kontoret. Dette vil tillate deg å snakke med en representant ansikt til ansikt. Du må ta med legitimasjon, komplett skjema MV-15, og betale søket avgift på $ 10 - men posten blir levert til deg umiddelbart hvis søket er vellykket, noe som ikke er tilfelle med andre metoder for å søke
2

Request poster fra DMV online. Driver abstracts, registrering sammendrag, tittel sammendrag og ulykkesrapporter er de vanligste postene folk trenger å komme fra DMV. Det er mulig å be om disse ved å fylle ut skjema MV-15 på DMV nettsted.
3

Phone DMV. Du kan ringe for å snakke med en DMV arbeidstaker og søkes det ved å ringe 1-518-486-9786. I tillegg til $ 10 gebyr for søket, er det en $ 5 behandlingsgebyr over telefon, og poster kan ta opptil to uker å ankomme.
4

Pay for et søk. Uansett hvilken metode du følger, det er en $ 10 gebyr for å utføre søket. Dette betales så snart du be om postene, og det skal betales uavhengig av om søket etter din aktuelle posten er vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146076.html

Previous:
Next:

driving Safety