Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvorfor folk ikke bruker bilbelte

Sikkerhetsbelter har lenge vært en viktig sikkerhetsanordning i alle biler. Mange land krever front-passasjerene til å bære sine setebelter og noen vil utstede billetter til de som ikke bruker dem. Likevel er det fortsatt mange mennesker som ikke liker å bære sine setebelter. Ifølge National Transportation Safety Board (NTSB), ble 10 984 mennesker drept i bilulykker i 2002. Av det totale, ble 10 404 ikke på seg bilbelte. Lave hastigheter

Noen mennesker velger å ikke bære sine setebelter når de er på reise langt hjemmefra. De tror at fordi de kjører på relativt lave hastigheter de ikke trenger setebeltene. Ifølge NTSB, 80 prosent av alle krasj kommer i hastigheter under 40 km /h og 75 prosent av dem er innenfor 25 miles fra hjemmet.
Ubehagelig

Noen mennesker tror kombinasjonen av runden og skulderrem er ubehagelig, så de enten ikke bruke den eller de setter skulderen belte under armen. Iført en skulder beltet under armen kan forårsake indre skader.

Independence

Mange mennesker som ikke bruker bilbelte nekter å gjøre det fordi de misliker å bli fortalt hva de skal gjøre i sin egen bil. Folk vise sin bil som festningen sin og de ønsker å gjøre hva de vil i det og ikke bli fortalt av regjeringen hva de skal gjøre. Mens det argumentet gjør noe fornuftig på overflaten, det har ingenting med virkeligheten å gjøre. Trafikk lover om fartsgrenser og stopp skilt er også eksempler på regjeringen fortelle sjåførene hvordan de skal oppføre seg.
Kastet ut av bilen

tilby Noen mennesker av den grunn at hvis de blir kastet fra en bil, er det større sannsynlighet for å bli frelst. Ifølge Kansas Trafikksikkerhet Resource Office, personer som blir kastet fra sine biler er mer sannsynlig å bli drept enn de seg bilbelte.
Svie eller senkes bilen

sjåførene sier de ønsker å øke sine sjanser for å overleve en bil brann eller en neddykket bil. Mens løsne setebeltet ville være et skritt å ta i noen av disse omstendighetene, på seg bilbelte kan bety forskjellen mellom å være våken eller omtumlet. Mindre enn 1/2 av en prosent av alle ulykker involverer neddykking eller brann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146254.html

Previous:
Next:

driving Safety