Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan måle parkeringsområder

Hvis du utformer parkeringsområder, er det viktig at de er riktig størrelse. Boder som er for liten vil gjøre det vanskelig for sjåføren å navigere i og ut av stedene. I tillegg vil det gjøre det mer sannsynlig for sjåførene å ende opp med bulker i bilen deres dører. Motsatt vil spots som er for store bety at færre biler kan parkere i mye. For en bedrift som er avhengig av enkel navigering og maksimal bruk av plass, måle parkeringsområder er riktig viktig. Du trenger
Papir
Pencil
Målebånd
Chalk
Paint
Roller
stensiler
Vis flere instruksjoner
1

bestemme dimensjoner i området først i lengde og bredde. Konverter målingene til kvadratmeter og registrere resultatene på papir. Bestem hvor mange parkeringsplasser vil du være i stand til å innlemme i din design ved hjelp av generell beregnet størrelse av 310-330 kvadratmeter per bil.
2

Tegn oppsettet for mye på papir før du begynner å hånd måle parkeringsområder. Planlegg å innlemme noen store boder med dimensjonene 6 meter i bredde og 18 meter i lengde og noen mindre boder som er fem meter bred og 14 meter i lengde.
3

Plan for en midtgangen som er mellom 12 og 26 meter bredt, avhengig av om du ønsker midtgangen for å være en toveis tilgang midtgangen eller en enveis bare.
4

Ved hjelp av et målebånd og kritt, måle bodene ved hjelp av papir layout slik at de er i en 90-graders vinkel i forhold til tilgang midtgangen. Sørg for å måle bredden av parkeringsplassen stall slik at det vil være vinkelrett på bilen når den er parkert, snarere enn parallelt med tilgang midtgangen.
5

Bruk parkeringsplassen striping maling med rull etter merking området med sjablonger eller bruke en maling striping maskin for å markere bodene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146443.html

Previous:
Next:

driving Safety