Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Massachusetts trafikkregler for forbikjøring på høyre

Ifølge de fleste Trafikkregler, er den riktige måten å passere en bil på venstre side. Venstre hånd kjørefelt på motorveier er kjent som "forbigående bane" på grunn av dette regelverket. Massachusetts er en tilstand der venstre kjørefelt er spesielt utpekt som et forbikjøringsfelt, og det er derfor vanligvis ikke lov til å passere noen på høyre side. På motorveier, har du ikke lov til å bruke helt til venstre kjørefelt som reiser kjørefelt i det hele tatt. Det er bøter på plass for å håndheve denne forskriften, og det er mulig å bli ticketed i Massachusetts hvis du blir tatt med venstre kjørefelt for mer enn bestått. Men det er omstendigheter når forbikjøring på høyre side er tillatt og anbefalt selv. I Massachusetts, er det noen tilfeller når du passerer på høyre er tillatt. Venstre Slå
p Hvis bilen foran deg er å lage en venstresving og er tydelig stoppet og signalering som sådan, har du lov til å gi det videre til høyre. Det er ikke mulig på dette tidspunktet å passere bilen på venstre side (som det er å snu), så passerer på høyre er tillatt.
Enveiskjørt gate

Hvis du kjører på en enveiskjørt gate, og bilen foran deg er i venstre kjørefelt, har du lov til å passere på høyre side. Som alltid er det viktig å tydelig signalisere og adlyde fartsgrenser når du gjør dette.
Restricted Passage
p Hvis trafikken er begrenset i en venstre kjørefelt, og tvinger biler å passere på høyre side, deretter passerer på høyre side er tillatt. Vennligst vær svært oppmerksom på eventuelle instruksjoner som postes i slike situasjoner, og husk at sikkerheten kommer først.
Sikkerhet først og adlyde loven

Husk at sikkerheten alltid kommer først. Dersom farlige situasjoner på veien levner ingen annen mulighet enn å passere på høyre, så du får lov til å gjøre det. Også, hvis det er klart, offisielle skilting uttrykke tillatelse til å passere på høyre, så du får lov til å gjøre det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/145994.html

Previous:
Next:

driving Safety