Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Betjent Keyless Instruksjoner

Enkelte biler har en nøkkelfri betjent system på dem som et alternativ, som lar deg åpne bilen uten å bruke en nøkkel for enklere og raskere tilgang. Disse systemene er enkle å bruke, kommer i mange former og er dyre å erstatte. Bruksanvisning

nøkkelfri betjent systemer er ganske enkel å bruke, som de har den viktigste systemet installert på bilen selv, som reagerer på en fjernkontroll som du holder på nøkkelringen. Disse eksterne systemer tillate deg å gjøre en rekke ting til bilen fra avstand, ved å tilby en rekke knapper med tilsvarende symboler. Disse knappene vil låse og låse opp bilen, pop stammen og arm eller unarm en alarm. Mange av disse systemene har også kommet med en panikkalarm knappen, som vil sette av hornet på bilen for å skremme vekk noen nær deg eller bilen din, eller hjelpe deg å finne den i en stor parkeringsplass.

Forskjellige typer betjent Keys

Disse betjent nøkler også kommer i mange forskjellige typer. Noen kommer som en egen fjernkontroll med en faktisk, "gammeldags"-tasten, som også satt på nøkkelringen, slik at bilen bare åpnes med en fjernkontroll, men startet med en egen nøkkel. Dette er av sikkerhetsmessige årsaker. Mange av disse nyere typer betjent tastene kommer med fjernkontrollen og nøkkelen alle som én pakke, med metall nøkkel og tilsvarende tennene kommer ut av enden av fjernkontrollen. Andre taster bare videresende meldingen til bilen ved å være i lommen, slik at du kan gå opp til døra og det vil låse opp for deg, samt starte med et trykk på en knapp.


Cost of Keys

Disse betjent tastene er ofte ganske dyre, men så det er viktig å holde på dem. Bare erstatte eller kopiere disse tastene alene kan koste et par hundre dollar noen ganger, som de må programmeres og kutt for å matche bilens database og la den starte lett. Å ha en back-up-tasten for å starte bilen er alltid en god idé, men ikke nødvendigvis rimelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146414.html

Previous:
Next:

driving Safety