Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Car Inspeksjon Forskrift

Bil inspeksjon regelverket er forskjellig i hver stat. I California, for eksempel, er det bil kontrollert en gang ved tidspunktet for salg, utslipp inspeksjoner må annethvert år. I Pennsylvania, er inspeksjoner som kreves hvert år --- og det er en helt annen prosess vedrørende utslipp. I Texas, gasskapper må inspiseres for kjøretøy mellom to og 24 år gamle. Ingen spøk. Poenget er at inspeksjoner er designet for å gjøre visse grunnleggende sikkerhets driften av en bil er i stand og ikke presentere en trussel på veien. Som dekker alt fra setebelter til bremselys og omtrent alt i mellom. Det kan gå fra det sublime til det latterlige
p Det er bare slik det er. Under en ny nasjonal lov vedtatt i mai 2009, vil kjøretøyer landsdekkende må passere utslipp tester på grunn av den påståtte virkningen karbondioksid har på globale klimaendringer. Det er en av de få nasjonale bil inspeksjon forskrifter som kreves for hver stat.
En oversikt på det grunnleggende for de fleste stater

Disse anses de grunnleggende krav til inspeksjon for de fleste stater . Igjen er California et unntak ved at den har mye strengere krav selv om bilen er inspisert bare én gang på tidspunktet for salg (eller re-salg). I tillegg til inspeksjon av selve kjøretøyet, må en bileier vise gyldig førerkort, bevis på forsikring og en nåværende kjøretøy registrering i alle stater. Det er i samsvar med eierskap og forsikring lover. Den grunnleggende sjekkliste inkluderer: horn, vindusviskere, bakspeilet, styring, sete belter, bremser (system og parkering), dekk, hjul montering, eksosanlegg, eksosutslipp system, frontlys indikator, baklys, bremselys, lisens plate lys , bak røde reflektorer, snu signaler, lyskastere, motorer serienummer eller kjøretøy identifikasjonsnummer, frontrute eller belegg og gass caps. De er grunnleggende, gi eller ta noen få, avhengig av staten.

Gebyrer

Kostnaden for inspeksjon er ansvaret til kjøretøyets eier . Hvor pengene går er en annen sak, og, igjen, varierer fra stat til stat. Kontrollen i seg selv koster penger, som går til den sertifiserte mekaniker og servicestasjon han arbeider for. I noen stater eller steder, er inspeksjoner beskattes, og pengene går til staten regjeringen. I andre stater, er visse ting beskattes, og andre ikke. Hvis noen mekaniske eller sikkerhetsmessige mangler er funnet, må de bli løst før bilen kan bli sertifisert, de reparasjonskostnader falle på bileieren, så vel. Igjen, kan enkelte reparasjoner bli beskattet og noen kan ikke. Enkelte elementer, for eksempel utslipp, vil måtte passere statlige mandat smog tester at i noen stater, er utført av statlige smog sentre og andre av bensinstasjoner eller forhandlere.
Gjør deg kjent med din State Inspection Lover

Her er der inspeksjoner kan gå fra latterlig å bysantinske. Ta Louisiana, f.eks. Bileiere som har kjøretøy er registrert i New Orleans, Kenner eller Westwego kan ikke ha sitt kjøretøy kontrollert på en statlig inspeksjon stasjon. Bileiere det må kontakte sin byrådet å overholde lokale inspeksjon forskrifter. Men kjøretøyer registrert i sognene Ascension, må East Baton Rouge, Biloxi, Livingston og West Baton Rouge har bilene inspisert i bygda hvor eieren bor. Et annet eksempel. Når Pennsylvania først introdusert utslipp inspeksjoner krav, var bileiere underlagt utslippskrav lover bare hvis de levde innenfor visse postnumre (vanligvis i mer urbane områder). Så, i noen tilfeller, avhengig av hvor postnummeret divisjon er gjort, må du kanskje ha bilen inspisert for utslipp, men din nabo over gaten gjorde ikke det. Hvordan de nye nasjonale utslippskrav tester vil bli administrert gjenstår å fastslå.
En nasjonal Bilistene Organization Synspunkter på Inspeksjoner

The National bilistene Association, en støttegruppe for sjåførene i nesten 30 år, vedlikeholder nettet av motstridende og ulike regelverk er stort sett unødvendig og drevet av en reparasjon industri og regjering som ser inspeksjoner som en inntektskilde. Ifølge NMA president Jim Baxter, det store flertallet av mennesker er avhengige av sine biler for pålitelig transport og ville reparere dem uten ileggelse av krav til inspeksjon hvis de følte bilen er usikre eller mistanke om et problem. "Følg pengene, og du vil se hvem som støtter disse tingene. Det er de kommersielle interesser som drar nytte av disse tingene, ikke bilister ... alt fra bensinstasjoner til utbyggere av ny testing av utstyr og deler til å møte nye krav til regulatorer. Fordelen til allmennheten er ikke bare ubetydelig, det er nesten ikke-eksisterende, "Baxter sa.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146188.html

Previous:
Next:

driving Safety