Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan Plasser en Convex Mirror på en Side View Mirror

konvekse speil brukes av profesjonelle drivere for å øke kjøresikkerhet og unngå kollisjoner. Lastebilsjåfører bruke dem, og de fleste politibil dem har. Den største fordelen ved å ha en konveks eller vidvinkel speil er de eliminere blindsonen på venstre side av bilen vinkelrett på bakdekket. Det er derfor de kalles blind-spot-speil. Konvekse speil på lastebiler er i klem på speilet brakett, men det er konvekse speil laget for biler som ikke krever klemmer og vil ikke endre linjene på bilen. Disse kan kjøpes for under $ 10 på de fleste lokale deler butikker og varehus (så vel som online). Du trenger
Mirror
Windex-type vinduspusser
Rubbing alkohol
Papir håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Mål din førersiden speil.
2

Gå til din lokale bildeler butikken eller varehus og velg en stick-on konveks speil som vil passe inn i din eksisterende speil. Disse speilene er utformet for å installeres enkelt og fjernes hvis du ønsker det. Se gjennom flere speil og forestille visningen du vil ha når man er installert på din bil. Hvis du går til en mindre deler butikken, kan ekspeditøren tillate deg å ta flere speil ut til bilen for å teste dem. Det kan være lurt å velge den største speil du kan passe på din eksisterende speilet, fordi de er lettere å tilpasse seg, og de gir en bedre oversikt over blindsonen.
3

Rengjør side speil grundig med vindu renere, noe som gjør at fjerne alt støv og trafikkfilm. Rengjør speilet igjen med et rent papirhåndkle og isopropanol for å fjerne eventuelle gjenværende rester. Mange konvekse speil falle av fordi speilet ikke var renset godt før installasjon.
4

Fjern speilet fra pakken og installere dobbeltsidig tape på speilet (hvis nødvendig), men la backing papir på båndet.
5

Sitt i førersetet med vinduet rullet ned. Juster side speil slik at du kan se riktig. Hold den konvekse speil mot din side speil og flytte det rundt til du har oppnådd en optimal beliggenhet, noterer dette stedet. Du må kanskje justere speilet senere så pass på den konvekse speilet ikke berører speilhuset og forstyrre bevegelsen av din side speil.
6

Fjern baksiden fra dobbeltsidig tape på den konvekse speil og plass speilet på din side vise speil. Trykk den godt på plass, og hold den der i ca 60 sekunder for å sikre god heft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146377.html

Previous:
Next:

driving Safety