Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Obligatoriske bilbeltet Lover

Siden 1968 har myndighetene i USA kreves biler å inneholde bilbelte i et forsøk på å redusere trafikkskader og dødsfall. Men lover om obligatorisk bruk av bilbelter vedtatt av den enkelte stat. Dagens obligatoriske setebelte lover variere i forhold til hvem de gjelder for og hvordan de håndheves. Stater med lover

tiden alle stater, sammen med District of Colombia, har noen form for obligatorisk bilbelte loven med enslig unntak av New Hampshire. New York var den første staten til å kreve setebelter for voksne passasjerer i en 1984 stykke lovgivning, og andre stater fulgte snart etter. Maine var den siste staten å legge til en obligatorisk bilbelte lov, i 1995. De fleste stater har også en unik loven som omhandler barneseter, bestemme i hvilken alder eller størrelse et barn kan bli betraktet som voksen beboer i forbindelse med setebelte lover.
Usage Krav

Obligatoriske setebelte lover vanligvis ta to ting i betraktning: en alder av passasjer og plassering av setet i bilen. Stater varierer i om det kreves setebelter for å bli brukt i alle seter, eller bare i forsetene. Likeledes, noen stater, for eksempel Kansas, New Jersey, og Texas, krever tenåringer i en viss aldersgruppe å bruke bilbelte i alle setene, mens eldre passasjerer er kun nødvendig å bruke dem i forsetet.

Primary and Secondary Lovbrudd

Hver stat har også sin egen fastsettelse av om en overtredelse av et obligatorisk bilbelte loven er en primær eller sekundær krenkelser. I 30 stater, er manglende evne til å bruke bilbelte en primær lovbrudd og sjåføren eller voksen passasjer kan bli ticketed selv om ingen andre brudd oppstår. De resterende 19 statene vurdere setebelte brudd en sekundær handling, noe som betyr at en politimann ikke kan skrive bilbelte billett med mindre det er i tillegg til en mer alvorlig trafikk sitering.
Fines

Alle stater med obligatoriske setebelte lover vurdere bøter som en måte å motivere sjåfører og passasjerer å forholde seg til. Washington state har den høyeste innledende fine, med $ 124. Andre stater som Wisconsin, Pennsylvania og Idaho lade så lite som $ 10 for samme overtredelse. Noen stater har også bestemmelser om økt straff for en andre eller tredje lovbrudd, for eksempel Maine hvor en tredje bilbelte sitat bærer en $ 310 fine. Foreta ytterligere gebyrer og tilleggsavgifter setebelte billetter i noen stater med beskjedne honorarer mye høyere.
Skolebusser

I de fleste stater, ulike lover som gjelder obligatorisk bruk av sete Sikkerhetsbelter i skolebusser. Mens enkelte skolekretser kan sette sin egen skole, men bilbelte politikk, var det en intensiv push mot større bilbeltebruk på skolebusser på 1990-tallet. Som med obligatoriske setebelte lover for biler, har det første trinnet vært kravet om bilbelter å bli installert på alle nye biler, med lover som regulerer bruken eneste effektive når beltene selv er tilgjengelig for alle student passasjerer.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146270.html

Previous:
Next:

driving Safety