Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan kan jeg styrke mitt biltaket for Rollover?

Taket på bilen er en av de mest sårbare delene av bilen som det er liten støtte i den strukturelle rammen. I tilfelle av en rollover, de fleste modeller av biler kollaps og knuse dem innover for sjåfører og passasjerer inn og forårsake alvorlig skade og død. Det finnes en rekke ting som kan gjøres for å styrke taket av bilens tak for å beskytte deg i tilfelle en velt. Installer veltebøyler

Roll barer kan installeres inne i bilen, som er av solid stål og vil ikke kollapse når en rollover og hele vekten av bilen er satt på toppen av dem. En til to av disse rollover barer er vanligvis installert, avhengig av modell og størrelse på bil, i området bak stasjonen og passasjerseter, opp sidene mellom dørene og gjennom midten av taket. Hvis bilen eller SUV er større, kan rollover barer monteres bak baksetene også, for å beskytte passasjerene i baksetet på bilen.
Forsterk Car Tak
< p> biltak kan også være forsterket med stål-plater på innsiden av bilen, og har stål støttebjelkene sveiset til de indre sider av bilen, mellom de fremre og bakre setene. Dette vil gjøre hele taket sterkere, slik at det ikke vil falle sammen i det hele tatt i tilfelle av en berøring-, holder den fra knusing inn på toppen av personer innenfor. Disse platene og bjelker bør settes på toppen av den opprinnelige taket og støtter inne i bilen og sveiset sammen eller skrudd på plass.
Advarsler

Noen av disse tilskuddene til biltak er faktisk ansett som mer farlig så nyttig, som de kan legge mer vekt på toppen av en bil, som igjen gjør dem mer topptungt og utsatt for rollover ulykker. Mens bilprodusenter og politikere er fortsatt diskutere om å gjøre bilen tak sterkere generelt, sørg for hva forsterkninger eller tilføyelser du legge til din egen biltaket er godkjent av en mekaniker eller noen med ivrig kunnskap om ulike modeller av biler. Disse tilleggene kan være farlig for noen modeller, men ikke til andre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146370.html

Previous:
Next:

driving Safety