Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

All Wheel Drive Vs. Vinterdekk

Hvis du bor i et område som mottar hyppige snøfall, vet du at du kjører om vinteren er helt annerledes enn å kjøre i sommer. Mens firehjulsdrift og vinterdekk kan hjelpe, gjør de det annerledes. Fordeler med vinterdekk

Vinterdekk har dypere løpebaner enn sommeren eller helårsdekk. De dypere løpebaner sette dem i stand til å lettere reise gjennom snø.
Fordeler med All Wheel Drive

I en front-wheel-drive eller ekte-wheel-drive bilen, en skrens kan slå inn i et spinn eller lysbilde, avhengig av forholdene. An all-wheel-drive bilen er mindre tilbøyelige til å gjøre det fordi makt overføringer til de hjulene som har mest grep.
Bilder som er mer viktig?

Det er enighet om at for de fleste snørik kjøring, vil et sett med gode vinterdekk være mer nyttig enn all-wheel drive, siden dekkene er den delen av bilen alltid er i kontakt med veien.
Problemer
p Hvis du velger en eller begge i løpet av vinteren kjører, er det fortsatt viktig å teste trekkraft på ulike områder ved å trykke på bremsene ved svært lave hastigheter. Selv med vinterdekk, kan et lysbilde forekomme.
Etter at snøen

dype mønster av en snø dekket gjør det mindre nyttig i løpet av sommermånedene, så sørg for å har et nytt sett med dekk å sette på bilen din kommer våren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146384.html

Previous:
Next:

driving Safety