Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Fordeler med å være en trygg sjåfør

Gleden ved kjøring på USAs sagnomsuste system av motorveier og motorveier er en del av kulturell lore og kontinuerlig historie. En systematisk lagt ut, strukturert og godt vedlikeholdt vei infrastruktur og et godt planlagt system av trafikklys og veiskilt generelt sikre en trygg kjøreopplevelse for alle lovlydige og forsiktige sjåfører. Statlige myndigheter, kjøring skoler og sosiale rådgivende organer argumentere for at alle førere av biler og andre kjøretøy bør bestrebe seg på å være trygge sjåfører. Det er mange fordeler med å være en trygg sjåfør. Ingen Trafikk Brudd
p Hvis du er en trygg og forsiktig sjåfør som følger alle trafikkskilt, trafikkregler og retninger av stasjonert politifolk på travle veikryss, vil du ha færre trafikk brudd.


Ingen Billetter |

Etter alle gateskilt, stikker til fartsgrensene og adlyde state-fastsatt trafikkregler sikrer at du aldri blir dratt over av en politi cruiser eller motta automatisk kamera-basert trafikk brudd billetter i postkassen.
bilder Ingen Ulykker

Den største fordelen av å være en forsiktig, feilfrie og trygg sjåfør er redusert sjanse for å bli involvert i ulykker og blir alvorlig skadet gjennom din egen feil eller uforsiktighet.
Financial Savings
p Det er mindre slitasje på bilene mens du kjører trygt på cruising og fastsatte hastigheter. Skadefri kjøring, lavere forsikringspremier for å være en trygg sjåfør og mindre penger brukt i bil verksteder for vedlikehold oversette til langsiktig finansiell sparing.
Role Model Citizen
< p> En god, trygg og skadefri kjøring posten viser de lovlydige og samfunn-orientert karakteristikker av en privatperson. En slik person kan holdes opp som et eksempel eller rollemodell for tenårene drivere og andre borgere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146129.html

Previous:
Next:

driving Safety