Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hva kan jeg gjøre for å styre risiko av Driving?

Bilkjøring er en så vanlig aktivitet for de fleste amerikanere at risikoen er ofte oversett. Selv med scener av motorveien katastrofer pusset over lokale nyheter nesten hver kveld, kan faren ikke treffer hjem før for sent. Administrerende risikoen for kjøring er relativt enkel i konseptet. Noe som gjenspeiles av antall ulykker på veien, følgende gjennom med gode vaner er litt vanskeligere. Tenk sunn fornuft og defensiv kjøring og risiko er godt på vei til å bli håndtert. Døsig Kjøring

Du hører den om og om igjen: ikke kjøre når du er trøtt, dra over og hvile, drikke litt kaffe, komme seg ut og bevege seg rundt. Døsig kjøring kan være like farlig som å kjøre på narkotika eller under påvirkning av alkohol, og problemet ser ut til å være mer utbredt for førere under 30 år. Hvis du finner deg selv gjespe og nikker bak rattet, stoppe bilen og ta en eller flere av handlingene nevnt ovenfor. Noen ganger er det vanskelig å gjøre deg trekke over når du har fått miles å gå før du kan gå i dvale, men husk, du er ikke bare en fare for deg selv, men for uskyldige beboerne i bilene rundt deg på veien og for fotgjengere.
Sikkerhetsbelter

Sjåføren samt alle foran og baksetepassasjerene bør spent på hele tiden når bilen er i bevegelse. Sikkerhetsbelter holde deg i bilen i tilfelle en krasj, og det er der du ønsker å være. Sjansene for å dø er 25 ganger større når beboerne blir kastet ut av bilen. Gjør feste sikkerhetsbeltet en handling du gjør hver eneste gang, spesielt hvis det er barn rir med deg, de trenger et godt eksempel satt for når de blir drivere. Vaner kan dannes med praksis. Gjør det et mål å aldri starte bilen uten å feste sikkerhetsbeltet for 21 dager rett. Oppnå dette, og sjansene er, du har fått deg en god vane.
Fartsovertredelse

Fartsovertredelse kan koste hundrevis av dollar, tilbakekall av lisensen, og selv fengselsstraff. Tilfeldigvis drepe noen i en krasj som ble forårsaket av fartsovertredelse og du kan risikere drap kostnader. Ta en nærmere titt på den bilen du kjører. Sjansen er, med mindre det er en klassiker fra 1970-tallet, det er laget av plast, plast og mer plast. Selv innkapslet i kollisjonsputer, de fleste moderne biler er ikke noe du ønsker å ta sjansen på med et vrak.
Forstyrret driving
p Med den virulente økning i bruken av personlige enheter som mobiltelefoner, iPods, bjørnebær og lignende, distrahert kjøring har kanskje flyttet til toppen av listen over risikable kjøreadferd. Kast i gamle fete som å spise, bruke sminke og urolighet med radioen, og du har en oppskrift på katastrofe. Det er på tide å forsterke noen nye vaner. Når telefonen ringer, svarer ikke. Det er det mobilsvar er for. Det samme gjelder for SMS. Disse er svært farlige aktiviteter å være involvert i mens du kjører. For å overleve på veien i dag tar alle vettet, oppmerksomhet og defensive ferdigheter, fordi sjansene er gode for den andre fyren deltar i minst et par av disse distraksjoner. Konvensjonell visdom sier det tar 21 dager å etablere en ny vane. Her er den beste idé: gjøre din tid bak rattet for å kjøre bare

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146374.html

Previous:
Next:

driving Safety