Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Auto Inspeksjon Rules

Uansett hvor godt en bil er konstruert eller hvor mye sikkerhetsutstyr den inneholder, kan ingen bil trygt bli drevet uten skikkelig vedlikehold og sporadiske kontroller. I noen stater, årlige vernerunder er et krav for å fornye et bilens registreringsnummer. Denne prosessen sikrer at usikre biler er holdt utenfor veiene. Bremser og dekk

En av de viktigste delene av et kjøretøy inspeksjon er tiden kontroll av bremser og dekk. Dekkene er pålagt å ha tilstrekkelig slitebanen, som sikrer at de vil gi tilstrekkelig veigrep, spesielt i regn eller snø. Bremser også kontrolleres med inspektøren noen ganger nødvendig å fjerne en av bilens hjul for å få fri sikt bremseklossene. Bare pads som er glatt og tykk nok til at sjåføren om å stoppe raskt og trygt vil bestå testen.
Lighting

Under inspeksjonen, vil inspektøren også sjekke alle bilens lys. Blinklys, frontlykter, bremselys og backup lysene må alle være av riktig farge og funksjonell. Hvis noen pærer har brent ut over tid, må de skiftes ut før kjøretøyet kan være sertifisert trygt å kjøre. Selv om ikke obligatorisk, er en sikkerhets inspeksjon en god tid til å ha frontlykter justert, spesielt hvis noen pærer blir erstattet. Dette gjør at lysene til å lyse opp plassen rett foran bilen for den sikreste nighttime driving.
Glass

Vehicle glass er også på inspeksjon sjekkliste . Nye biler og lastebiler er pålagt å bruke DOT (Department of Transportation) godkjent glass, som er smuldre motstandsdyktig og tilstrekkelig transparent. Inspektører kontrollere at det ikke er sprekker eller chips i bilens vinduer som kan føre til større problemer i fremtiden. Hvis bilens vinduer har blitt tonet, kan inspektørene også bruke en digital meter for å sjekke gjennomsiktigheten av glasset. Windows må oppfylle statens krav til VLT (synlig lysgjennomgang) for å være i samsvar.
Andre elementer
p Det er flere andre elementer som må kontrolleres under en inspeksjon . En av disse er hornet, som faktisk ansett som en del av sikkerhetsutstyr, siden det kan brukes til å advare andre trafikanter i nødsituasjoner. De fleste stater tillater ikke en bil å passere en inspeksjon om sin "check engine"-indikatoren er tent. Dette kan bety en potensielt farlig problem med motoren eller det faktum at bilen produserer for mange skadelige utslipp på grunn av motor eller eksos systemproblemer.
Gebyrer og retningslinjer

avgifter og politikk rundt inspeksjon prosessen varierer fra stat til stat. Det er ofte nødvendig for inspektøren å fjerne den eksisterende inspeksjon klistremerke før du begynner hans nye inspeksjon. Hvis bilen ikke går, må det repareres før en ny klistremerke kan utstedes. Foruten noen nødvendig eller foreslått vedlikehold, faller gebyret for en grunnleggende inspeksjon generelt i $ 10 til $ 25-serien. Up-to-date inspeksjon klistremerkene må vises på riktig sted, vanligvis på lisensen plate eller i en bestemt posisjon på frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146274.html

Previous:
Next:

driving Safety