Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Passasjer Seat Belt Laws

Sikkerhetsbelter er en av de mest vanlige, lett-å-bruke sikkerhetsfunksjonene moderne biler. Siden de ble obligatorisk i 1960, har setebelter vokst i bruk og ha forhindret utallige trafikk dødsfall og skader. Lovene om når passasjerer må bruke bilbelte varierer fra stat til stat og avhenger ofte av passasjerens alder.
Seat Belt Advocacy Logg
Juridisk Basics

I USA, ble setebelter nødvendig utstyr i alle nye personbiler som begynner i 1968. Denne loven var basert på testing som viste at bilbeltebruk kunne forhindre mange dødsfall i trafikken og redusere alvorlige skader i mange typer ulykker. Loven krevde at setebelter bli inkludert på alle bilens sitteplasser stillinger, mens lovene i Europa og andre steder bare kreves setebelter skal installeres i forsetet på en bil. Bruk av bilbelte, derimot, forble helt valgfritt.
Usage Lover

I 1984 New York ble den første staten til å vedta en bilbeltebruk lov. Det kreves at føreren og alle passasjerene i forsetet minst 16 år bruker bilbelte når bilen er i bruk. Gjennom 1980 og 1990, setebelte bruk lover spre seg til andre stater. I dag, alle stater med unntak av New Hampshire har en lov som krever bilbeltebruk for enkelte passasjerer. Disse lovene vanligvis utfylle en egen lov om barneseter og hvor barn kan sitte lovlig, inntil de når en viss alder eller høyde, og kan sitte i en standard bilsete trygt.
Aldersbegrensninger

Hver stat med en bilbeltebruk loven setter sin egen grense på alder hvor passasjerene må bruke bilbelte. Dette skyldes det faktum at setebelter er utformet for gjennomsnitt-størrelse voksne og kan være farlig for små barn, særlig de som skal være på et barnesete. I de fleste stater, er den alder hvor bilbeltebruk blir obligatorisk mellom 16 og 18 år. I Louisiana, Oklahoma, og Massachusetts, må barna bruker bilbelte fra 13 år. Andre stater med lavere aldersgrense, for eksempel seks eller syv, er Nevada, Idaho, Kentucky og Florida.
Sitteplasser stillinger

I tillegg til ulik alder (eller høyde) restriksjoner, noen stater har setebelte lover som gjelder forskjellig på passasjerer i bilens ulike sittestillinger. Generelt må sjåfører og forsetepassasjerer i en viss alder alltid bruke bilbelte. Baksetepassasjerene som er av alder må bruke bilbelte i stater som California, Maine, Wisconsin, Indiana og Washington, DC I mange andre stater, setebelte lover gjelder bare for passasjerene i forsetet, men bilbeltebruk i baksetet kan være sterkt oppmuntret.
Enforcement

Akkurat som bilbeltebruk lover variere fra stat til stat, så også gjøre hvilke typer håndheving. Bøter varierer fra rundt $ 10 til over $ 200 (oktober 2009 data), og sitering Avgifter kan gjøre den faktiske kostnaden for en billett enda høyere. I tretti stater, bilbeltebruk lover er et spørsmål om primær håndheving, noe som betyr at en politimann kan stoppe og billett en sjåfør når noen i bilen er i strid med loven. De andre 19 stater med lover vurdere spørsmålet sekundær håndheving, noe som betyr at en bilbeltebruk brudd billett kan bare utstedes når bilen er stoppet for en egen, mer alvorlige trafikk brudd.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146296.html

Previous:
Next:

driving Safety