Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

DVLA Theory

The DVLA Theory er en test eller vurdering av en potensiell førerens kompetanse i trafikksikkerhet. Storbritannias DVLA Theory test er beslektet med den skriftlige prøven administreres av Department of Motor Vehicles (DMV) for elevens oppholdstillatelse i USA. Identifikasjon

DVLA står for Driver og Vehicle Licensing Agency. Det er også kjent som Driving Standards Agency (DSA), en utøvende grenen av Motor og Freight Services gruppen. Motor og Freight Services-gruppen er en del av Institutt for Transport (DfT) i Storbritannia.
Funksjon

Ifølge Driving Standards Agency, det Driver og Vehicle Licensing Agency (DVLA) fokuserer på å regulere kjøretøy transport sikkerhet. Det er ansvarlig for å håndheve lovene i vognkortet, driver registrering og kjøretøy skatt.
Historie

Ifølge Kjøreskole Directory, DVLA Theory Test - også kalt DSA Theory Test - ble en standard praksis i 1996. Denne testen brukes til å kvalifisere bil og motorsykkel operatører.
Betydning

Potensielle sjåfører må bestå DVLA Theory Test å skaffe tillatelse til å registrere seg for en praktisk prøve.

Test

multiple choice og fare oppfatning deler av testen vurdere sjåførens forståelse av hvordan holdning, bilsikkerhet og forståelse, trafikkskilt forskrifter og unngå farer, mangel søvn, narkotika og alkohol alle påvirke trafikksikkerheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146280.html

Previous:
Next:

driving Safety