Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hva er en Fog Light?

Tåkelys er montert på biler for å bedre synligheten på veien under tåkete eller disig vær. Dette er uavhengig av de vanlige lyskastere. Tåkelysene kan monteres på forsiden eller baksiden. Funksjoner

Et flertall av moderne tåkelys er halogen lys, som kan være hvit eller gul i fargen. Andre tåkelys typer er hvitglødende eller høy-utslipp lys. Tåkelys bak avgir et rødt lys som ligner på bremselys.
Priser

Avhengig av makt og rekkevidde, kan prisene for tåkelys varierer fra $ 20 til $ 600 dollar.

Forskrift

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), er det ulovlig å bruke tåkelys under normale værforhold, eller når bilen er stasjonære i løpet av tåke.
Misforståelse

Tåkelys er ofte forvekslet med kjørelysene, som har et annet lys mønster. Tåkelys er ment å brukes i kombinasjon med nærlys av standard frontlykter, mens kjørelysene er ment å brukes sammen med fjernlys.
Hazards

Hvis tåkelys ikke brukes riktig, kan de forårsake trafikkulykker. Hvis det brukes under normale værforhold, fordi de et blikk som kan påvirke synet av motgående trafikk. Tilsvarende, hvis de bakre tåkelys er for lyst, kan de blinde kjøretøyene på baksiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146238.html

Previous:
Next:

driving Safety