Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Minnesota Motorcycle Safety Training

Minnesota tilbyr ulike typer sikkerhets kurs for motorsykkel ryttere på alle ferdighetsnivåer. Sikkerhetsopplæring hjelper rytterne til å vite hva de skal gjøre i forskjellige trafikksituasjoner. Minnesota lov krever at alle ryttere under 18 år å ta og bestå en rytter kurs. Introduksjon til Motorsykkel Course
p Det er ikke nødvendig å ta Introduksjon til Motorsykler Course før du tar Basic Rider Training Course. Dette kurset er anbefalt for ryttere som trenger å lære å bruke en clutch og balanse på en motorsykkel.
Basic Rider Course

Basic Rider Course (BRC) er for nybegynner ryttere samt ryttere med erfaring. Kurset omfatter undervisning i et klasserom miljø, sammen med trening på en motorsykkel. Studentene lærer om verneutstyr, rider ansvar, lover, street strategier og spesielle trafikksituasjoner. Kurset består av to deler - Nivå I og Nivå II
Level I

instruktører i det nivået jeg trening gir blant annet lære de delene av. en motorsykkel, clutch, kjørestillingen og gass. I tillegg er de fire grunnleggende ferdighetene til å kjøre i en rett linje, skiftende, snu og hvordan å stoppe raskt blir undervist.
Nivå II

Nivå II dekker emner på hvordan du gjør begrenset plass manøvrer, mot styring, svinger og skrens.
Krav

å ta en motorsykkel kurs, må rytteren være 15 år gammel med en tillatelse eller førerkort. Studentene er pålagt å ha en DOT-godkjent hjelm, sikkerhetsutstyr og være i stand til å sykle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146484.html

Previous:
Next:

driving Safety