Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Illinois trafikk brudd Lover

Enten du er på vei til Windy City eller reiser andre steder i landet Lincoln, å ha en forståelse av sentrale Illinois trafikkregler kan holde deg ut av trøbbel. Kjenne reglene for bruk av mobiltelefon og bilbelte er noen av måtene å unngå brudd. Tekstmeldinger, e-post og Internett

Før du sender din BFF en LOL, trekke over. Illinois trafikkregler forby å lese eller sende tekstmeldinger mens du kjører bil, med mindre bilen din er på skulderen av veien med girspaken i nøytral eller park posisjon. Sjekke e-post eller bruke Internett mens du kjører er også en no-no.

Drivere under 19 år kan ikke bruke en mobiltelefon i det hele tatt mens du kjører med mindre de ringer politiet, en ambulanse byrå eller helsepersonell under en . beredskap
telefoner i soner
p Hvis du reiser gjennom en skole eller konstruksjon sone, sørg for at du ikke bruker mobiltelefonen, og dette er en ulovlig praksis. Trafikk brudd i en konstruksjon sone kan koste deg opp til $ 10.000 og føre til andre straffer.
Spenne opp

I Illinois, alle førere og passasjerer i forsetet må bære sine setebelter eller møte en bot og saksomkostninger. Et barn under 16 år som ikke er i et barnesete må bruke sikkerhetsbelte, uansett hvor han sitter.
P Hvis føreren av bilen er under 18 år, må alle passasjerer under 19 år spenne opp , uavhengig av hvor de sitter i bilen.

I Illinois, bryte sikkerhetsbelte lover er en primær brudd. Dette betyr at en sjåfør kan bli dratt over for bilbelte brudd i bilen hennes, selv om hun ikke bryte noen andre lover på det tidspunktet.
Implisitt Samtykke

Ved å velge å kjøre i delstaten Illinois, blir du automatisk gi myndighetene om tillatelse til å gjennomføre pust, blod og /eller urin tester på deg hvis de er bekymret du er under påvirkning av narkotika eller alkohol.

Kjøring med en blod-alkohol konsentrasjon (BAC) på 0,08 eller høyere er ulovlig i Illinois, men hvis kjøringen din evne er svekket, sier staten kan bli dømt for kjøring under påvirkning selv om BAC er under den lovlige grensen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146485.html

Previous:
Next:

driving Safety