Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Moving Brudd Definition

En bevegelig brudd skjer når føreren av et kjøretøy utfører en ulovlig handling mens bilen er i bevegelse. Føreren av kjøretøyet behøver ikke å være bilens eier å bli belastet med den ulovlige tiltak. Sjåføren, ikke nødvendigvis eieren, kan bli tiltalt i en rettssal. I opposisjon, er en nonmoving brudd en ulovlig handling mot bilens eier og omfatter hendelser som parkering ulovlig, mangel på forsikring eller registrering, eller et utstyr brudd. Typer

Moving brudd omfatter, men er ikke begrenset til, fart, kjører et stoppskilt eller rødt lys, ikke stoppe for en skolebuss eller fotgjenger og krysset midtlinjen av gaten. Alvorlige lovbrudd omfatte kjøring i beruset tilstand eller på narkotika, road rage, street racing eller Vehicular drap.
Time Frame

Avhengig av alvorlighetsgraden og hyppigheten av de bevegelige brudd, en sjåfør kan ha sin lisens suspendert eller permanent inndratt. Suspensjoner kan variere fra noen uker til flere år.
Cost

Bøter for flytting brudd i USA variere fra land, fra så lavt som $ 25 til $ 1000 eller mer. Saksomkostninger kommer i tillegg til eventuelle bøter ilagt variere mye. Hyppigheten av brudd kan føre til en økning i bøter.
Geografi

jurisdiksjoner over hele USA har ulike regler og konsekvenser for flytting brudd. Law offiserer kan være svært aggressive i én by og svært skånsom i neste byen.
Forebygging /løsning

å unngå et bevegelig brudd, bør sjåføren være klar over og følger fartsgrenser og trafikkskilt. Ikke bare kjører når man drikker eller under påvirkning av narkotika ulovlig, det kan også koste livet til en venn eller fremmed.
Effects

En person med en flytting brudd kan måtte betale høyere bil forsikring priser og ofte vil ha poeng vurderes på førerkortet sitt. En opphopning av et visst antall poeng kan føre til suspensjon av førerkort, kreves defensiv kjøring klasser eller flere bøter.
Expert Insight

Et kjøretøy er ofte definert som en bil, motorsykkel, lastebil eller andre kjøretøy. En sykkel kan også inkluderes i denne definisjonen, siden det regnes som et kjøretøy når den kjøres på en gate, vei eller et annet område definert for motorkjøretøyer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146173.html

Previous:
Next:

driving Safety