Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan Test en Auto Alarm System

Mange nye biler leveres med et alarmsystem. Noen systemer er mer følsomme enn andre, mens andre inkluderer komponenter som kan deaktivere en bil fra å starte hvis alarmen ikke er deaktivert, eller en bestemt nøkkel er ikke brukt. For hørbare alarmer, kan en liten kul på bilen satt av alarmen. Selv manipulere dørhåndtak kan utløse alarm. Du trenger
Keys
Key fob med alarmknappene
bilens instruksjonsbok
Vis flere instruksjoner
en

Trykk på låsen og låse knappene på fjernkontrollen for å sikre at du har en forbindelse mellom din alarm nøkkel fob og bilens alarmsystem. Hvis nøkkelen fob har en panikk-knapp (vanligvis rød) trykk på den knappen for å utløse alarmen. Sørg for at du konsultere brukerhåndboken før testing alarmen til å forstå hvordan å deaktivere din spesielle alarm.
2

Trykk på låseknappen på fjernkontrollen til å aktivere bilens alarm. Hvis bilen blinker eller du hører knitringen eller en lyd som ligner på en rask serie av horn, er dette et vanlig tegn at alarmen er bevæpnet.
3

Åpne bildøren . Noen alarmer utløses hvis håndtakene er manipulert fra utsiden, men andre alarmsystemer vil ikke.
4

Lås opp bilen ved hjelp av fjernkontroll. Sitte i førersetet, lukke døren og armen alarmen ved hjelp av nøkkelen fob. Ikke plasser nøkkelen i tenningen. Vent i fem til ti minutter, og deretter går ut av bilen. Din alarmen skal utløses.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146305.html

Previous:
Next:

driving Safety