Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Fakta om hvorfor du bør bruke en Seatbelt

Ifølge National Occupant Protection Bruk Survey (NOPUS) utført av National Highway Traffic Safety Administration National Center for statistikk og analyse, 83 prosent av motorkjøretøy beboere i USA i løpet av 2008 hadde setebelter. De resterende 17 prosent som ikke bruker denne sikkerhetsfunksjonen er å sette egne og andres liv i fare. Som et resultat av mange stater er i ferd med å implementere straffer og bøter for sjåfører uten bilbelte. Hvis du faller inn i kategorien av bil beboere som ikke bruker bilbelte, vurdere bevisene mot dette farlig praksis. Hensyn

Uansett hvor mye sannhet det er i det, betyr en persons tillit til kvaliteten og sikkerheten til hans kjøring ikke rettferdiggjøre foregående bilbeltebruk. Et sikkerhetsbelte er den mest effektive metoden som sjåfører og beboere både kan bruke for å beskytte seg mot feil og dårlig beslutningsprosesser av andre, blant annet kjøring under påvirkning, kjøring i en sliten tilstand eller unnlater å legge merke til viktige indikatorer som trafikklys.
Fysikk

Under kollisjoner, er en bil i stand til å stoppe i en brøkdel av et sekund, mens hastigheten som passasjerene beveger forblir uendret helt til de blir stoppet etter sammenstøt med ratt, sete foran dem eller frontruten. I tilfelle av en bil som kjører i 30 miles per time, er denne typen virkning tilsvarende virkningen passasjeren vil føle om han falt tre etasjer. Setebelter bidra til å fordele kollisjonskreftene over passasjerens bekken og bryst - områder som mest effektivt motstå kollisjonskreftene
Fare for gravide

Noen. gravide kvinner ikke bruker bilbelte på grunn av frykt for å skade fosteret. Men forskning utført av Intermountain Injury Kontroll Research Center og Senter for Injury Forskning viser at i forhold til gravide førere som bruker bilbelte, de som ikke er så dobbelt så sannsynlig at lider av overdreven indre blødninger og tre ganger så sannsynlig å oppleve en fosterdød. Fordi i USA bilulykker er den viktigste årsaken til traumatisk fosterdød, bør gravide kvinner bærer deres bilbelte til enhver tid, selv om de synes det å være ubehagelig.
Fare for barn

En av årsakene til bil-relaterte skader og død til barn blir knust av voksne som ikke har på seg et belte. Faktisk utgjør en kollisjon mellom passasjerer som er kastet på hverandre under en bilulykke for ett av fire skader påført av passasjerene. I tillegg kan om lag 80 prosent av barnedødsfall som følge av motor ulykker forebygges hvis barn er godt fastspent med sikkerhetsbelte. Mange av barna som overlever en ulykke lider hodeskade, noe som kan resultere i epilepsi, hjerneskade eller permanent skjemmende.
Misforståelser

Noen sjåfører og bilpassasjerer føler at ikke alle situasjoner krever bruk av bilbelte. Spesielt de faller i fellen å tro at iført bilbelte i bare nødvendig når du kjører på natta, ved høye hastigheter eller i dårlig vær. Men et stort antall bildeler dødsfall finner sted i løpet av tørt eller solfylt vær, innenfor en 25 kilometer radius av en persons jobb eller hjemme, og ved kjøring i relativt lave hastigheter som 40 miles per time.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146177.html

Previous:
Next:

driving Safety