Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Defensive Driving Tips om Snow & Ice

Når været utenfor er skremmende, er det beste stedet å være inne. Hvis mulig, bør vi ikke kjøre i det hele tatt på snø og is, men noen ganger må vi. Hvis du finner ut at du må komme deg gjennom snødekte veier før de har blitt ryddet, være forberedt. Sørg for at bilen er utstyrt med vinterdekk eller kjettinger og er fylt med frostvæske. Ikke reise uten et verktøysett og startkabler. Endre kjørevaner

redusere hastigheten og la deg ekstra plass til å stoppe. En bråstopp vil føre til at bilen å skli, og du kan miste kontrollen. Hvis du må bruke bremsen i det hele tatt, bruker den forsiktig. Bremsing for hardt vil føre til at bilen skrenser. Hvis du føler at bilen begynner å skli, lette av bremsen.

Øk avstanden mellom deg og bilen du følger. Som en standard regel, vil du ønsker denne plassen til å være tre ganger større enn når du kjører under gode forhold.

Bruk lavere gir på bilen for å opprettholde trekkraft. Dette er viktig når du slipper å krysse åser av noe slag. Lavere gir vil hjelpe deg å få opp bakker enklere, og vil bidra til å unngå å miste kontrollen når du går ned bakker.
Beholde Synlighet

Kjør alltid med lysene på. Dette vil tillate andre drivere for å se deg bedre, noe som er spesielt viktig når det er snø.

Hold synlighet så godt som mulig. Fjern overflødig snø og is fra frontruten og lys så ofte som nødvendig. Ikke forlate hjemmet uten en isskrape, og ikke nøl med å dra over på et trygt sted å bruke den.
Tror Safety

ikke passere snø mannskaper, uansett hvor sakte de skal. De er clearing veien til sikkerhet, og den sikreste veien er mest sannsynlig bak dem. Snøplogen sjåførene har begrenset sikt og kan ikke være i stand til å se deg hvis du bestemmer deg for å passere dem.
P Hvis du har en fire-wheel-drive bilen, ikke anta at du ikke vil ha problemer i snøen og isete forhold. De kan håndtere litt bedre i snø, men ikke på isen.

Watch veiforholdene nøye. Broer og sjelden reiste veier har en tendens til is over først. Disse områdene er spesielt farlig. Senk hastigheten din, prøv å ikke bruke bremsene og prøver å holde hjulene pekte frem til alle tider. Du kan ikke ønsker å legge inn en smal bro når et kjøretøy kommer fra motsatt retning. Du kan være sikkerhet tenkende, men den andre sjåføren kanskje ikke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146211.html

Previous:
Next:

driving Safety