Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvor lenge varer en DUI Stay på en DMV Record?

Komme belastet med kjøring under påvirkning (DUI) er en dårlig opplevelse som de fleste bare ønsker å legge bak seg. Men hvor lenge vil en DUI bo på posten din? Ulike stater har ulike regler om expunging poster. Advarsel

Mens mange stater angi at en DUI vil bli fjernet fra din kjøring posten etter en viss periode av år, i andre stater, kan en DUI holde på din kjøring posten på ubestemt tid.


Sjekk din Driving Record
p Hvis du er usikker på hvorvidt en DUI er fortsatt på din kjøring posten, ta kontakt med din lokale Department of Motor Vehicles om å få en kopi av din kjøring posten .
expunging DUI
p Hvis du var en første gang lovbryteren eller har ingen andre straffbare handlinger under behandling, kan du være kvalifisert til å få posten slettes. Kontakt en DUI advokat og sjekke statens lover (se Ressurser).
Muligheter

I noen stater, vil du ikke trenger en DUI advokat. Du må fylle ut en liten mengde papirer, sende det, og din DUI vil bli fjernet.
Hensyn

De fleste arbeidsgivere vil bare be om en kjøring posten som dekker de siste to til tre årene. Hvis du ble dømt for en DUI mer enn tre år siden, din arbeidsgiver vil sannsynligvis ikke se din DUI, selv om det ikke har blitt fjernet fra posten din.
Noen State Laws

Ifølge carinsurance.com, i California en DUI vil holde på din kjøring posten i 10 år og kan ikke slettes før denne tidsperioden har gått. Ifølge samme nettsted, vil en DUI bo på posten din for en levetid i delstaten Illinois.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146137.html

Previous:
Next:

driving Safety