Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Bil Vs. Booster Seat for Kids

En gjennomgang av statlige barnet passasjer sikkerhet lover og ekspert anbefalinger avslører at to klasser av barneseteutstyr eksisterer - barneseter og booster seter. Mens ensartethet mangler i hvordan regjeringer og andre organisasjoner bruker barn passasjersikkerhet lingo, er det generell enighet om at yngre barn bruker bilseter - bakovervendt spedbarn seter og forovervendte seter med en sele - mens barn i skolealder oppgradere til booster seter til de er høye nok til å bruke en voksen bilbelte. Bakovervendt spedbarn seter
p Som American Academy of Pediatrics (AAP) forklarer, bør foreldrene sikre babyer i bakovervendt spedbarn seter til de når minimum 1 år gammel og £ 20. AAP oppfordrer foreldre til å holde barna bakovervendt til den maksimale vekten tillates av bilsete produsenten. Plasser aldri et spedbarn i en bakovervendt sete foran en aktiv passasjer kollisjonspute. Hvis det aktiverer, kan det slå området beskytter baksiden av babyens hode, fører til alvorlig skade eller død.
Forovervendte stoler

Når et barn vokser ut hans bakovervendt sete, råder AAP du å flytte til en forovervendt bilstol med fem-punkts sele. Vanligvis vil du bruke disse typer seter når barnet er 1-4 år gammel og veier 20-40 kg. Når barnet blir for stor til å passe i selen, er det på tide å bytte til en beltestol. AAP bemerker at enkelte forovervendte bilseter imot barn utover £ 40.

Booster seter

Booster seter, ifølge AAP, vanligvis spiller inn når barnet er rundt fire år gammel og £ 40. I motsetning til bilseter, er booster seter ikke laget av produsenter for å jobbe med hoftebeltene bare. For å bruke en beltestol, må bilen være utstyrt med skulder /lap belter. Booster seter heve barnet så en voksen setebelte passer ordentlig.
Seat Belt Bruk
p Som National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) data viser, synker barnesete bruk som barn alder. Dette tyder på at foreldre flytter barna til voksen bilbelte før de er klare, potensielt kommer rett fra bilsetet scenen og hoppe booster seter alle sammen. AAP understreker at voksne setebelter bør ikke brukes uten en beltestol inntil barnet fyller 4 fot 9 inches høy. Voksen setebelter må passe over barnets skulder og bryst, ikke halsen. Hoftebeltet delen skal ri på lår, ikke magen.
Child Restraint Usage

I 2008 NHTSA rapporterer at barnesete bruk blant barn fra fødsel til fylte en var på 99 prosent. Barn av forovervendte bilsete alder - 1 til 3 år gammel - ble behersket 92 prosent av tiden i 2008. På beltestol alder - 4 til 7 år gammel - det tallet falt til 89 prosent. Av barna i beltestol aldersgruppe, anslår NHTSA at bare 43 prosent faktisk brukes booster seter. Tolv prosent brukte barneseter, for eksempel en forovervendte enhet med en sele, men de resterende 45 prosent ble ikke ordentlig beskyttet. I disse tilfellene, valgte foreldrene for voksne bilbelter (34 prosent) på egen hånd eller ingen beskyttelse for passasjerene plan i det hele tatt (11 prosent).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146019.html

Previous:
Next:

driving Safety