Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Fleet Vehicle Safety Checklist

En flåte er en gruppe av alle typer kjøretøy som ikke eies eller leies av enkeltpersoner, men av ulike virksomheter av ulike størrelser, eller av regjeringen. Disse inkluderer grupper som drosjer, pakke leveranser, bilutleie og så videre. Bilene gjennomgå mye mer bruk enn vanlige biler, så mer vedlikehold er nødvendig, sikkerhet retningslinjer skal følges mer nøye, og forskrifter holdt helt. Uheldigvis betyr dette ikke vanligvis skjer hele tiden, men det er visse sikkerhetsregler som hører til på en sjekkliste som skal følges 100 prosent av tiden. Fleet Supervisor Arbeidsoppgaver

Sikkerheten av flåten hviler i siste instans på skuldrene til flåten veileder. Dette resulterer i et eget sett med sikkerhet bekymringer for sjåførene, og betyr også en annen sikkerhet sjekkliste.

Først og fremst må veileder sjekke at alle driverne er riktig lisensiert og forsikret, og at hver har gjennomført obligatorisk driver sikkerhetskurs. Eventuelle endringer i driveren status skal umiddelbart registreres og rapporteres til flåten manager.

Tillegg må flåten veileder sjekke for å være sikker på at sjåførene har utført pre-trip inspeksjoner av kjøretøy, og å sørge for at flåten kjøretøyene har ikke vært drevet på en fornærmende måte ved den forrige driveren. Hvis skade er funnet under bilen inspeksjon, må flåten veileder avgjøre om bilen er trygg å kjøre.
Fleet Driver Ansvar
p Det er ikke bare flåten veilederen som har ansvar, men også sjåføren. Denne personen er den siste personen til å ha kontroll over hvorvidt bilen er trygg å bruke. Ved å ta seg tid til å fullføre disse oppgavene vil det være mindre sjanse for en ulykke og mindre ansvar på førerens del.

Før enhver tur, må føreren å inspisere bilen for å være sikker på at det er trygt å kjøre og at det ikke er noen utestående problemstillinger som bør tas vare på før du kjører. Denne kontrollen omfatter også slike ting som bremser, styring, lys og visjon systemer. Korrigere noen av disse spørsmålene kan redde liv.

Endringer i Fleet Vehicle Safety programmer

Hvis disse tingene ikke allerede blir gjort av enkelte bedrifter, og de trenger å starte. Ulike virksomheter som eier flåter har begynt å implementere programmer som utdanner sine ledere og drivere vedrørende disse spørsmålene. Resultatet er å ha en flåte av sjåførene som er bedre informert og mer sikkerhetsbevisste. Dette kan til slutt føre til færre flåte vedlikeholdskostnader og til og med en reduksjon i forsikringspremie.

Hver flåte skal ha sin sikkerhet sjekkliste skrevet opp og gitt til hver medarbeider til å lese og signere. Elementene på sjekkliste bør da gis til sjåføren og veileder for å teste deres forståelse av disse reglene. Jo mer at disse sikkerhetsreglene blir opprettholdt så jo lavere andel av ulykker som flåten vil ha.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146309.html

Previous:
Next:

driving Safety