Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Sikreste biler å kjøre

Med så mange forskjellige bilmodeller på markedet, kan det være vanskelig å finne den sikreste brukt bil for din familie. Ser på offentlige krasjtest karakterer kan hjelpe deg begrense dine valg. Kollisjonstester

The National Highway Traffic Safety Administration gjennomfører regjeringen kollisjonstester i USA. A "5-stjerners" sikkerhetsgodkjenning betyr at en bil er fire ganger mindre sannsynlighet for å forårsake alvorlig skade på sine beboere under en kollisjon enn en bil som mottar bare én stjerne. Karaktersystemet ble utviklet ved å krasje testbiler head-on ved 35 km /h, og fra siden på 38.5 mph. The Insurance Institute for Highway Safety, en uavhengig, ideell organisasjon, utfører separate kjøretøy kollisjonstester. Følgende biler utmerket seg i de offentlige tester av NHTSA.
2007 Acura RL

2007 Acura RL er en all-wheel-drive bilen med en 290 hestekrefters V6 motor. Nøkkelfri adgang og andre sikkerhetsfunksjoner var standard da den ble solgt ny. Det har også luksus sitteplasser og mange høyteknologiske gadgets. Acura RL fikk fem stjerner i hver av regjeringens kollisjonstester.
2007 Mercury Grand Marquis

2007 Mercury Grand Marquis er en full-størrelse, rear-wheel-drive bilen med en 224 hestekrefters V8-motor. Den fikk fem stjerner i hver av sine kollisjonstester unntak av én. Den siden airbag på førersiden fikk en 4-stjerners rating for skadeforebygging.
2007 Lincoln Towncar

2007 Lincoln Towncar er en luksus rear-wheel-drive bil med en 239 hk V8-motor. Den ble solgt ny med mange alternativer og standard skinnseter. Den Towncar fikk en 5-stjerners rating i alle sine tester av NHTSA.
2007 Volvo S80

2007 Volvo S80 er en front-wheel-drive luksus bil med 235 hestekrefter V6 motor. Volvo S80 fikk fem stjerner i sine tester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146231.html

Previous:
Next:

driving Safety