Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan Strap en rullestol i en rullestol Van

Sikkerhet er øverste prioritet ved transport av rullestolbrukere i rullestol van. Hvis stolen glir i van, kunne både brukeren og folk ri med ham eller henne bli såret. Trygt pakkebånd rullestolen inn i rullestol van hjelper minske sjansen for at rullestolen beveger seg mens du er i bilen. Instruksjoner
en Dette symbolet lar deg vite van er handikap.

Skyv rullestolen på rullestolheis eller rampe å gå inn i van med rullestolen. Sørg for at den enkelte er trygg på rampen ved å låse rullestolen bremser. Se brukeren mens heisen er i drift, og holde på armen til rullestolen, slik at du kan bidra til å stabilisere stolen.
2 ut og om på en rullestol van.

Plasser rullestolen i van så nært som mulig til sikkerhet stropper boltet i gulvet. Sjekk at rullestoldekkene låser er på plass og at fire stropper med kroker er boltet på gulvet, samt vanlig bilbelte som går rundt den personen som er i rullestolen. De vanligste rullestolbrukere stropper i varebiler er justerbar. De justerbare stropper har en mekanisk innretning nær gulvet. Trekk i stroppen for å gjøre det lenger, som en sikkerhetsbelte i bilen. Trykk på knappen på enheten for å rulle stroppen i. Eller manuelt rulle i stroppen ved å bruke hjulet på siden av enheten.
3

Plasser kroken på slutten av stroppen på stolpene som går over bunnen av en rullestol. Sikre alle fire kroker på samme måte. To av stroppens krok til forsiden av stolen, og to stropper krok til baksiden.
4.

Stram stroppen med den mekaniske enheten på bunnen av remmen. Bruk hjulet for denne oppgaven. Sett setebeltet over den enkeltes fang og bryst og fest det. Juster setet belte slik at den sitter godt. Prøv å flytte rullestolen for å sikre at den er stabil. Dra på stroppene før de er stramt, men ikke ubehagelig så for passasjeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146005.html

Previous:
Next:

driving Safety