Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Slik installerer Evenflo Bilseter

Evenflo bilseter er designet for å transportere spedbarn så trygt som mulig i et kjøretøy. De Evenflo bilseter er utformet i to deler - en base enhet som fester til baksetet i bilen med svømmehud stropper og bilens bilbelter, og en polstret sete med et kryss og tvers låsing sikkerhetssele å sikre barnet. Denne designen gjør at du kan låse opp evenflo sete og bære babyen med deg uten å fjerne barnet fra setet. Baseenheten holder seg i bilen og setet låses det sikkert når det er på tide å gå. Instruksjoner
en

Lås opp Evenflo bilsete fra baseenheten ved å heve den brede, røde spaken på baksiden av bilsetet og tipping setet forover for å frigjøre den fra baseenheten.

2

Place baseenheten i midten av baksetet i bilen, slik at den evenflo sete vil vende mot bakvinduet når den er låst på plass. Dette er viktig. Evenflo bilsete skal installeres slik at barnet er vendt mot baksiden av bilen. Baseenheten har en bred, buet oppover tungen på den ene siden for innretting av evenflo sete. Det er denne oppadgående buet tungen som skal plasseres mot baksetet i bilen din.
3

Reach mellom sete og rygg av din bil i det midtre setet til du føler to stål U formede barer. Dette er låsen ankere.
4

Finn to svømmehud belter på hver side av baseenheten. Hver vil ha en stål klemmen som er festet til enden, med en justering ermet festet til siden av baseenheten for å forlenge eller forkorte beltene.
5

Koble til to metall våren klipp på evenflo basen enhet til låsen ankere mellom baksetet og rygg.
6

Stram web belter festet til baseenheten og braketter i bilsetet ved å trykke ned på de grå knappene på hver side av baseenheten der svømmehud belter gli gjennom, og deretter trekker opp på den frie enden av web belter. Dette vil holde baseenheten på plass i baksetet.
7

Trekk ut midten sikkerhetsbelte i baksetet av bilen og træ remmen gjennom de to åpne løkker på toppen av baseenheten.
8

Lås bilbeltet i beltet sitt spenne og sørg for at du hører et klikk som indikerer at beltet er festet.
9

Slipp setebeltet slik at det retracts.
10

Trykk ned på evenflo baseenheten for å eliminere noen ekstra slakk i beltet, som vil fortsette å trekke til den er stram.
11

Installer metall H-formet klipp som følger med Evenflo bilsete på sikkerhetsbeltet i bilen. Klemmen bør installeres på beltet rett bak den første åpen sløyfe til baseenheten for å forhindre setebeltearmen løsner. Klippet festes ved slipping den ene kanten av beltet inn på siden av klippet, så sklir den andre kanten av beltet inn i motsatt side.
12

Skyv klipp langs setebeltet til den hviler fast mot baseenheten.
13

Plasser Evenflo bilsete vendt bakover på toppen av baseenheten.
14

Juster sporet på bilsetet med den oppadgående buet tungen på baseenheten, senk bilsetet til den låses på plass.
15

Trekk bilsete venstre til høyre og opp og ned. Det bør være minimal bevegelse. Ellers må du skru stroppene på baseenheten og justere bilen bilbeltet til å ta opp slakk.
16

Løsne bilsete fra baseenheten ved å løfte den brede røde spaken på baksiden av bilsetet, tippe det litt framover og løft av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146241.html

Previous:
Next:

driving Safety