Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan erstatte en Jeep Engine

Jeep motorer kan gå gjennom mye stress i hele sitt liv, spesielt hvis Jeep er tatt off-road. Når motoren på en Jeep låser seg eller mislykkes, fjerne motoren for å gjenoppbygge den eller erstatte det er ett hensyn. Jeep nettsteder vil ha kits, deler, verktøy og omtrent alt annet som du trenger for å gjøre jobben riktig. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Wrench
Jack
Jack står
Ratchet sett
Cup
Vis flere Instruksjoner
Hvordan fjerne motoren

en

Plasser renne pannen under radiatoren. Koble radiator slangen fra bunnen av radiatoren med en skrutrekker eller bare kutte slangen av hvis slangen ikke kommer seg lett. Tømme radiator i avløpet pannen. Bruk skralle satt til å fjerne muttere og bolter som fester radiator til Jeep motor veggen og trekk radiator ut av motorrommet.
2

Bruk fastnøkkel til å fjerne mutrene på slangekoblinger på bunnen av servostyringspumpen. Plasser koppen under servostyring pumpe, trekk slangene ut av pumpen og la pumpen renne ned i koppen. Fjern boltene som holder pumpen til brannmur og fjern pumpen fra motorrommet.
3

Fjern muttere og bolter fra eksosmanifolden med skiftenøkkelen og trekk eksosmanifolden bort fra motoren. Løft den fremre enden av Jeep med jack, plassere bukker på støttepunkter og senk Jeep på tribunen. Fjern boltene som forbinder overføring til motoren med skralle sett.
4

Plasser jack under motorblokken. Løft motoren opp for å ta vekten av av motorfester. Bruke skralle sett fjerne boltene fra motorfester. Trekk motoren mounts ut på tilbehøret.
5

Place motoren heise foran Jeep. Koble motoren heise kjeden til motoren. Koble kjeden til motorfeste montering sikre kjettingen med en bolt. Bruk motoren heise å heve motoren ut av motorrommet.
Hvordan slippe motoren
6

Lavere den nye motoren inn i motorrommet ved hjelp av motoren heise . Plasser jekken under Jeep motorblokken å tåle vekten av motoren. Sett inn motorfester til beslag og erstatte muttere og bolter, så fest dem med skralle sett og skiftenøkkel
7

Sett på eksosmanifolden og bruke fastnøkkel til å sikre eksosmanifolden boltene til. motoren. Sett i boltene som forbinder overføring til motoren med skralle sett.
8

Bytt servostyring pumpen til brannmur og feste pumpen på plass med boltene. Bruk skralle sett å feste boltene. Koble slangene til pumpen og sikre nøtter med skiftenøkkelen.
9

Bytt radiator til motoren boliger. Koble slangen til bunnen av radiator og motor med skrutrekkeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146403.html

Previous:
Next:

driving Safety