Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Kan du kjøre med kjettinger Bare på Dekk foran?

Kjettinger er brukt i vinterlig vær i landets kaldere klima. Ikke nødvendigvis for bruk på motorveier eller hverdagslig kjøring, kjettinger gir trekkraft i den farligste av vinterforhold og er til tider nødvendig for trygg passasje. Lære hvordan og hvor du setter kjedene på bilen din kan gjøre deg til en tryggere sjåfør i vinter. Sette på Chains
p Hvis været lover å være ille nok at du har besluttet å bruke kjettinger, må du først finne ut hvor de går. Kjettinger er designet for å bli satt på dekkene som gjør kjøring på bilen din, det er, hvis du har en front-stasjonen kjøretøy, kjedene gå på forhjulene. Hvis du har en bak-stasjonen bil, kjedene gå på baksiden dekk. Så, kan kjettinger settes på bare forhjulene, men bare hvis bilen er foran stasjonen eller firehjulsdrift.
Front Drive

Front-stasjon kjøretøy tendens til å prestere bedre i snødekte og isete forhold, bak-drive biler kan fishtail på glatte overflater. Men i begge tilfeller vil kjettinger hjelpe dekkene få trekkraft på gata.
Safety Tips

Sørg for å bære kjettinger med deg Hvis du planlegger en stasjon som kan ta deg gjennom svikefulle vinterforhold. Selv om solen skinner der du er, kan det endre seg dramatisk med litt tid og høyde. Hvis du gjør beslutningen om å sette på kjettinger, må du trekke over i et område som er en trygg avstand fra veien. Det er også en god idé å trene putting på kjettinger på forhånd --- det kan være en vanskelig prosess, spesielt i midten av en snøstorm på siden av en trafikkert vei.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146224.html

Previous:
Next:

driving Safety