Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Kjettinger Vs. Kabler

kjettinger og kabler er kanskje ikke kjent for alle i USA, men de er en vanlig del av kjøring i områder som opplever mye snø og is. Noen State Highway tjenestemenn kan kreve vinterdekk eller kjettinger /kabler på biler på isete eller snødekte veier. Kjettinger

Kjeder har vært den tradisjonelle is-og snø-gripende løsning for kjøretøy i flere tiår. Opprinnelig bare tilgjengelig i "ladder" design som pakket rundt dekk, har de utviklet seg til crisscrosses og andre mønstre.
Oppdateringer

Snø-kabler er en oppdatering av kjettinger . Ifølge Vulcan Dekk, kabel-kjedene bruker en høyfast stål fly kabel omgitt av legert stål trekkraft spoler og gir bedre veigrep og en jevnere ride for personbiler og lastebiler enn tradisjonelle kjedene.
Installasjon
p Som de nyere og lettere trekkraft oppfinnelse, snø kabler er som regel enklere å installere. Kabler kan komme med gummi tighteners som gjør holde dem skikkelig strammet mindre innsats enn med kjetting.
Usage

Mens snø kabler har blitt populært med personbiler og lastebiler , kjettinger er fortsatt anerkjent som har overlegen trekkraft og holdbarhet for tunge kjøretøyer som lastebiler, busser og anleggsmaskiner.
Tips

Du vil ofte finne både kjettinger og kabler omtales og markedsføres som "kjettinger."

Enten du bestemmer deg på kjettinger eller kabler, sørg for å kjøpe riktig størrelse for ditt kjøretøy. Det er også en god idé å øve installere kjettinger eller kabler på dekkene etter at du kjøper dem - en kald, isete motorvei er ikke det ideelle stedet for å prøve å sette dem på for første gang
<. br>
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146371.html

Previous:
Next:

driving Safety