Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan du driver en Lift Truck Trygg

Betjene alle typer tunge maskiner er farlig, ikke bare for operatøren, men også for de som er i nærheten av utstyret. Fungerer en gaffeltruck, eller gaffeltruck, er intet unntak. Gaffeltrucker brukes ofte rundt byggeplasser, eller folk leie dem for oppussing og landskapsarbeid prosjekter. Å vite hvordan du trygt drive en gaffeltruck vil tillate alle å jobbe komfortabelt rundt maskinen. The Occupational Safety & Health Administration (OSHA) krever sertifisering før slik at en driver for å drive en gaffeltruck, og operatøren må fornye sertifisering hvert tredje år. Du trenger
Sertifisering
vernestøvler
lær arbeidshansker (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Gjør deg kjent med gaffeltruck før du starter det. Vet lastegrenselederen og ikke overstiger den. Lasten grensen er lagt ut i nærheten av heisen på lastebilen. De fleste laster du løfter vil ha vekten lagt på emballasjen. Hvis en industriell skala er tilgjengelig, veie elementet du løfter. Hvis du er i tvil med hensyn til om en pakke overstiger vektgrensen, sjekk med din overordnede før du løfter den.
2

Ta på setebeltet, hvis det er tilgjengelig, på lastebilen. Hold hodet, armer og andre kroppsdeler inne i heisen lastebil når den er i bevegelse. Bruk vernesko for ankelstøtte når klatre inn og ut av lastebilen lift.
3

Sjekk at lasten har tilstrekkelig klaring før du løfter den. Vær oppmerksom på blindsonene med en last og uten.
4

Sjekk for fotgjengere før du løfter en last. Stanse driften av heisen når noen er i nærheten. Senke lasten ned på bakken og vente for dem å passere. Aldri la noen gå eller stå under gaffeltruck når det er forhøyet, uavhengig av om den har en last eller ikke.
5

Vær på vakt til enhver tid og forberede seg noe uventet, for eksempel lasten skiftende eller faller av trucken. Hvis lasten ikke er balansert eller sentrert riktig, kan det velte og falle av heisen. For å unngå dette, må du ikke bruke gaffeltruck på en rask hastighet mens du er lasting og lossing elementer. Operere den i en lav til middels hastighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146372.html

Previous:
Next:

driving Safety