Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Tryggeste måten å taue en bil med en annen bil

Ved sleping en bil med en annen slepet bilen bør være større. Den slepefarkost vil nå være stopper for to og vekten av et større bil vil holde både glir og det vil også ha sterkere bremser. Du trenger også ekstra kraft til å være i bevegelse på en rimelig hastighet i trafikken. Kjeder og Tow stropper

Bruke en kjede eller slep stroppene er ikke bare skremmende, men også farlig. Tilhengerens ville være i nøytral uten bremsing mekanisme på plass. Aldri satt noen i tauet kjøretøy som det er ulovlig. Lover som regulerer hvordan å taue en bil ved kjede sier at det skal være for en svært kort avstand, bør det ikke være på motorveien og at dersom tauet bilen er mer enn tre meter bak trekkvognen det må ha en slags indikator på kjeden eller stropper, for eksempel en fargerike flagg, for å vise tauing situasjon. Stoppe bør gjøres med ekstrem forsiktighet som tauet bilen ikke vil være i stand til å bremse. Hvis tauing av denne metoden bør du aldri overstige 20 mph.
Tow Bar

leid eller eid tilhengerfeste er generelt en "A" formet enhet. Dette er godt nok festet til tauet bil. Fronten av tilhengerfeste festes til et slep ball (stikk) installert på slep bil. En tilhengerfeste krever sikkerhet kjeder mellom begge bilene bare i tilfelle det er noen form for svikt. Denne metoden krever en driveren brukes for lengre avstander på nesten motorvei-hastigheter. Alle reglene i stry kjøretøy blir større og tyngre gjelder fortsatt, men bremsing kan være litt vanskelig. Hvis bremsene brukes i en sving, vil den bakre bilen har en tendens til å skyve den bakre enden av tauing bilen på utsiden av svingen, og dette kan føre til en foldekniv eller spinne ut hvis utført for raskt
<. br>
Tow Dolly

slep dolly vil holde framdekk av tauet bilen ut av bakken. En slep dolly er rett og slett en liten trailer. Ved hjelp av en av disse følger fortsatt alle reglene for tauing, dvs. ved hjelp av større kjøretøy å taue den mindre. Denne metoden vil også kreve et slep ball (kopling) på trekkvognen. Dette er den sikreste metoden som det vil gi mer frihet for den bakre bilen mens du tar bort noen av presser når du stopper. Det er aways fortsatt best å bremse før noen type tur. Disse slep tamponger er lette og lett leies.
Tilhenger /Car Carrier

En bil hauling trailer er den beste og sikreste alternativet. Dette er en enhet hvor bilen bokstavelig talt kjørt på en flat seng for transport. Men trenger du en lastebil for trekkbilen å kompensere for vekten av tilhengeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146418.html

Previous:
Next:

driving Safety