Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvordan Reset en Mazda SRS Lett

The SRS lys på en Mazda er utformet for å varsle føreren om potensielle problemer med Supplemental Restraint System (SRS), som refererer til bilens kollisjonsputer. Lyset kan slås på for grunner som ikke har noen feil i området der kollisjonsputen sikkerhetssystem, eller det kan belyse grunn av et reelt problem som bør rettes. Hvis du nylig har utført visse typer rutinearbeid på Mazda, for eksempel erstatte bilbatteriet eller installere en ny stereo, sjansene er SRS lys bare må tilbakestilles. Prøv disse trinnene for å slå av lyset, hvis det vedvarer, kan du gå til en mekaniker for å ha sikkerhetssystemene sjekket ut. Du trenger
tang eller skrutrekker
Replacement tube sikringer for sikringsboksen
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningsnøkkelen fra Off til ACC (tilbehør) posisjon 10 ganger uten egentlig å starte bilen. I noen tilfeller vil dette tilbakestille SRS lys og få den til å slå seg av.
2

Sjekk sikringene i sikringsskapet under rattstammen og erstatte noe som er blåst. En dårlig sikring kan føre til at SRS lys for å komme videre.
3

Koble den negative kabelen fra batteriet terminalen ved hjelp av tang eller en skiftenøkkel. La kabelen avbrutt i minst 10 minutter. Dette bør føre til at alle elektroniske systemer for å tilbakestille til de opprinnelige fabrikkinnstillingene.
4

Koble SRS kollisjonspute diagnostisk kontakt, som er enten under dashbordet på førersiden eller under panseret i den øvre hjørne i nærheten av frontruten på førersiden. Se bilder i Resources.
5

Ta bilen til en Mazda mekaniker med datamaskinen diagnostiske verktøy for å nullstille lyset. Det elektroniske verktøyet leser Mazda datamaskin koder og tilbakestiller lyset, selv om kostnaden for diagnostisk verktøy (ca. $ 1000) er utenfor rekkevidde for de fleste forbrukere. Det er bedre å betale en mekaniker for å identifisere og løse det som kan være et alvorlig problem med kollisjonspute sikkerhetssystem enn å ignorere SRS lys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146282.html

Previous:
Next:

driving Safety