Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Car Seat Safety Lover i Missouri

The Missouri Department of Transportation (MDOT) rapporterer at auto ulykker er den ledende dødsårsaken i USA for personer mellom to og 33. Det aktuelle barnet passasjer-festesystem reduserer død i bilulykker med 71 prosent for barn under 1 og 54 prosent for småbarn mellom 1 og 4. Tilsvarende tall for barn rir på lette lastebiler er 58 og 59 prosent, ifølge MDOT. Law

MDOT påpeker at barn under fire, uavhengig av vekt, må bruke en alderstilpasset barne-sikringsutstyr når man kjører i et motorkjøretøy. Barn mindre enn 40 kg., Uansett alder, er pålagt å sitte i en alderstilpasset barne-sikringsutstyr. Hvis et barn er mellom 4 og 7, veier mellom 40 og 80 pounds og er mindre enn 4 fot 9 inches høy, må han sitte i en alderstilpasset barnesete eller beltestol. Barn som er minst 80 pounds og større enn 4 fot 9 inches høy må bruke enten et kjøretøy bilbelte eller beltestol.
Spesielle hensyn

Missouris barnet passasjer tilbakeholdenhet loven tillater et barn å sitte i baksetet uten en beltestol dersom barnet bruker en hoftebeltet og bilen gir ikke for booster installasjon med en skulder /hoftebeltet kombinasjon. Du er ikke i strid med Missouri loven, forklarer MDOT, hvis det er flere barn av den nærmeste familie som reiser i et motorkjøretøy enn det er sitteplasser stillinger som vil godta en tilbakeholdenhet system og du sete et barn i området bak forsetet en motorvogn, med mindre bilen har bare en forsetet.

Straff

brudd på barnesetet eller beltestol delen av Missouri lov er en brudd, noe som resulterer i en $ 50 fint pluss saksomkostninger. Sikkerheten-beltet del av handlingen bærer en $ 10 fine. Dine kostnader kan avvises hvis du kan fremlegge bevis for retten som du sikret et barn passasjer tilbakeholdenhet system eller beltestol før din domstol dato.

Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) gir Missouris bil sete sikkerhet lover sitt høyeste rating, noe som er "god".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146486.html

Previous:
Next:

driving Safety