Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Slik installerer Snøkjettinger på en kommersiell lastebil

Tunge dumpere må ta høyde for mangfoldet av veiforholdene som påvirker ytelsen til traktorer trekke tusenvis av pounds av varer og materialer over veien. Kommersielle lastebiltransport selskaper investerer millioner av dollar på utstyr og stater er avhengige av regelverket for å kontrollere kommersiell trafikk på veien. Når en tung dumperen møter vintervær, risikoen til de offentlige øker. Staten lover har blitt vedtatt for å unngå fare for beboere fra lastebiler som reiser i dårlig vær. Hver stat har sine egne regler på kommersielle lastebiltransport, og en av dem anser at lastebilsjåfører må installere kjettinger på en kommersiell lastebil når været krever. Du trenger:
OTR (over veien) traktor
Kjettinger (2 per drivaksel)
Parkeringsplass
Hansker
Vis mer Instruksjoner
1

Park OTR traktor i et område som rommer hele lastebilen, inkludert enhver tilhenger festet til kongen pin. En tilstrekkelig plass er nødvendig for å kunne arbeide ved siden av drivaksel og hjul pluss nok plass til å trekke frem eller tilbake opp minst 36 inches å justere og stramme kommersiell lastebil kjettinger.
2

engasjere parkeringsbremsene av OTR traktor ved å trykke luften bremseventil på dashbordet av traktorens førerhus. Engasjere bremsene på tilhengeren også hvis en trailer er festet til OTR traktoren. Avslutt førerhuset på lastebilen og ta ett dekk kjede. Flytt til bakre drivaksel og legg kjedet på bakken ved siden av hjul og dekk nærmest deg.
3

Flytt lengden på snø kjeden bak utsiden rattet på baksiden aksel og legge den ut flat slik at den ene enden er presset opp under dekket og den motsatte ende strekker seg ut fra baksiden av OTR traktoren. Flytt til slutten av kjeden som er borte fra bilen og plukke den opp. Gå mot bakhjulet med snøen kjeden bak holdes rett over seg selv mens du går. Trekk enden av kjeden langt nok over dekk, slik at når man lar henge den fri den faller på den andre side av dekket. Nå har du den ene enden gjemt under bunnen av dekket og den andre enden henger fra toppen av dekket ned mot bakken.
4

Trekk hengende slutten av snø kjeden ned til det kan ikke være trukket noe lenger. De to endene av den kommersielle snø kjeden er nær nok sammen til å være koblet på kjeden struping låsen. Denne lås beveger seg på en slik måte som for å trekke de to ender av kjettingen godt sammen og sikre dem i takt sammen. Når det kommersielle snø kjeden har sine ender koblet, men ikke fullt strammet du kan gå videre til neste utenfor drivaksel hjul og dekk for å utstyre den med en snø-kjeden. Hver stat har ulike lover om antall og størrelse på snø kjeden som må brukes. Følg regelverk for å operere sikkert og innenfor lovgivningen i staten du kjører i vintervær.
5

inn i førerhuset på den kommersielle lastebil og kople ut parkeringsbremsen. Lastebilsjåfør må flytte traktoren fremover eller bakover ca 36 inches å fullføre innstramming av kommersielle lastebil kjettinger. Denne bevegelsen sted sikkerhetsklemmene hekter på toppen av dekk i stedet for på bakken. Gjør eventuelle montering justeringer og kontroller at kjedene er orientert med de gripende funksjoner pekte mot veien og ikke den dekk selv. Inspisere, stramme og justere alle kommersielle lastebil kjettinger før du fortsetter å kjøre over veien under vinterlige værforhold.
6

Drive en mile og parkere lastebilen for en annen kontroll før kjøring kontinuerlig. Drive med kommersiell snø kjeden på en tung hale lastebil for så lenge som nødvendig eller til været bedrer og kjettinger kan komme av i henhold til statlig lovgivning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146206.html

Previous:
Next:

driving Safety