Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Slik skaffer en Dot Number

En DOT nummer (også referert til som en USDOT tall) er en unik identifikator tilordnet kommersielle lastebilsjåfører. DOT nummeret brukes til å rapportere sikkerhetsmessige bekymringer om sjåføren og for tilsyn. The US Department of Transportation Federal Motor Carrier Safety Administration (FMCSA) tildeler DOT tallene til de som har fullført registreringen. Du trenger
Commercial førerkort
FMCSA registrering
Legeundersøkelse
Bevis på forsikring
registrering avgifter
Vis flere instruksjoner
1

Pass på at du har en lovlig kommersiell førerkort (CDL) før du eller din bedrift forsøker å få en DOT nummer. FMCSA har informasjon på sine nettsider om CDL (se Ressurser).
2

Bestem hvilke former du vil trenge for å registrere seg hos FMCSA. FMCSA registrering er påkrevet for å oppnå en DOT nummer. Din bedrift vil vite hvilken klasse kjøretøy du kjører og for hvilke formål (om du bærer passasjerer, last eller Hazmat materialer). FMCSA skjema matrise forklarer spesifikke krav for hver type driver (se Ressurser).
3

Last ned riktig form og fullføre den for registrering (se Ressurser).

4

Send til en medisinsk eksamen som beviser at du ikke har noen mangler lemmer og har ikke nylig blitt diagnostisert med hjerteproblemer. Å være i god helse er en annen forutsetning for å bli registrert som en kommersiell driver, og for å få en DOT nummer.
5

Vær forberedt på å vise bevis på forsikring, ikke bare for kjøretøy, men også personlige ansvar.
6

Velg å fullføre registreringsprosessen på nettet gjennom FMCSA når du vet hvilke skjemaer for å sende inn (se Ressurser). Dette kan spare deg for tid i stedet for å vente i linjer. Betale alle avgifter på tidspunktet for registreringen.
7

Vent til bedriftens DOT nummeret som skal tildeles. Du kan få varsel via e-post eller på nettet, avhengig av hvordan du har brukt. Hvis din bedrift er en nykommer i FMCSA systemet, vil du også få en informasjonspakke forklarer din status som et nytt selskap innenfor systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146127.html

Previous:
Next:

driving Safety