Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvor gammel må du trenger å være å drive?

Hver stat har ulike krav til når en ny driver kan få en lisens. I tillegg har hver stat forskjellige kravene for å få en lærendes tillatelse også. Tillatelser

Ti stater tillater tenåringer drivere å få en tillatelse på et tidspunkt etter fylte 14 år. Trettito stater tillater tillatelser i en alder av 15, mens resten krever en alder av tillatelsen sjåføren å være minst 16 år.
Lisenser

De fleste stater krever personer til være 16 for å bli lisensierte førere uten tilsyn. Ti stater pluss District of Columbia gi lisenser noen måneder forbi en alder av 16 år. South Dakota tildeler lisenser til den yngste aldersgruppen 14 år og seks måneder. Idaho, Montana, Mississippi, New Mexico og South Carolina lisens sjåfører på et tidspunkt mellom 15 og 16 år gammel.
New Jersey

New Jersey er den eneste staten som gir lisenser ikke før 17 år. Tillatelse kan gis på 16 år. Tiår med data har blitt analysert, noe som indikerer New Jersey har lavere forekomst av tenåringer drept i bilen krasjer per år enn noen av sine nærliggende stater.
Statistikk

Forsikring Institute for Highway Safety har tatt til orde for alle stater til å heve den lovlige kjøringen alder til minst 17. Ifølge en studie utført av National Highway Safety Administration, er satsen per mil av fatale og ikke-fatale bilulykker for 16-åringer nesten 10 ganger hastigheten for den 30-til-59 aldersgruppe.

grunner for å heve lovlige kjøringen Alder

Talsmenn for å heve den lovlige kjøringen alder peker på flere grunner, blant annet å senke frekvensen av ulykker, som igjen tilsvarer lavere forsikring priser. Også, heve den drivende alder strekker foreldrekontroll, som igjen tillater uerfarne sjåfører ekstra tid til å modnes bak rattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146199.html

Previous:
Next:

driving Safety