Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving Safety >> Content

Hvor Ikke for å taue en bil

Towing bilen din, enten det er en klassiker eller en nyere modell, er ikke rocket science. Men det er ganske mange måter å få det helt feil og risikere både sikkerheten til bilen din og deg selv. Andre personer som er uheldige nok til å være på veien med deg vil heller ikke takke deg for livsfare og kjøretøy. Riktig bruk av utstyr

Towing en bil innebærer vanligvis bruk av ekstra utstyr utover hva du vanligvis bære i bilen. Selv om du kanskje har en slepekrok på baksiden av din lastebil eller bil, må du kanskje også en trailer eller dolly for å taue en bil med bilen din. Selv om du ikke trenger disse ekstra enheter, trenger du riktig kjedene til å feste på bilen du skal slep. Bruk av tau og strikk ledninger er aldri en god idé for å trekke en bil trygt. De kan fungere for stropping en sofa til din takstativ, men de er ikke ment å taue en bil.
P Hvis du aldri har brukt en trailer eller dolly før, vil praksis hjelpe utrolig hvis du vil unngå potensiell fare når tauing bilen. Finn en tom parkeringsplass og praksis manøvrering med en tom tilhenger eller dolly. Hvis du føler deg spesielt nervøs, kan du også prøve den med din tiltenkte bil festet til du føler deg mer komfortabel.
Observere Sikkerhetshensyn

Mange ulykker er forårsaket av en enkel unnlatelse av å observere hva som skjer med din taue kjøretøyet og bilen du prøver å taue. Forsiktighet bør alltid tas for å sjekke alle dekktrykk. Som inkluderer kjøretøyet stry, enhver tilhenger eller dolly du skal bruke, og bilen skal slepes (hvis dekkene skal rulle på bakken).

Care bør også tas for å sjekke sammenhengene mellom kjøretøyet stry og bilen vil du være tauing. Pass på at alt er trygt før du drar på din reise

OldClassicCar.co.uk forteller at vekten av tilhengeren og bilen du er sleping kombinerte bør ikke være lik mer enn 75 prosent av slep kjøretøyets egen vekt. Se bort fra dette rådet ved fare. \u2028 \u2028 Endelig kan en riktig balansert belastning utgjøre hele forskjellen i verden. Som du sikkert vet fra å bære dagligvarer, er vektfordeling alt. Jo større objekt, blir desto viktigere vektfordeling når du prøver å flytte den. En ubalansert last er ekstremt farlig når tauing bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-safety/146317.html

Previous:
Next:

driving Safety